Cum să fii energică în zilele de toamnă

1 71250 original jpg jpeg

Gândul că a venit toamna, că vor urma zile ploioase şi mohorâte de toamnă te face, uneori, să te simţi secătuită de energie. Îţi lipseşte cheful de muncă, de ieşit cu prietenii, nici să mergi la cumpărături nu-ţi mai place! Iată cum îţi poţi recăpăta tonusul.

Nu te izola

Nu-i aşa că în zilele de toamnă ţi se întâmplă să nu ai chef de nimic şi să vrei să te închizi în casă? Ei bine,în loc să faci acest lucru,ieşi,ori de câte ori ai ocazia,la o plimbare în parc. Aerul curat o să te revigoreze şi o să te umple de energie pozitivă. Şi,ori de câte ori,începe să plouă,nu te purta de parcă vine sfârşitul lumii. Şi această vreme are farmecul ei:ce poate fi mai plăcut decât să citeşti o carte şi să bei un ceai cald,în timp ce picăturile de apă se joacă la fereastra ta întredeschisă?

Răsfaţă-te în livadă

Gutui,prune,pere,struguri...sunt fructe de sezon la care ai poftit toată vara! Ei bine,acum este timpul să te bucuri de aceste delicii,pe care le poţi culege doar tu. O plimbare la ţară,prin livadă,te va relaxa total. Şi te va scăpa şi de stres. Nu degeaba se spune că toamna este anotimpul recoltei,nu? Este,totodată,momentul perfect să trebăluieşti prin grădină. Este un mod tare plăcut ca să-ţi încarci bateriile.

Profită de natură

Peisaje ruginii,frunze care cad,le poţi găsi pe toate dacă faci o excursie la munte,la sfârşit de săptămână. Pentru că toamna este unul dintre anotimpurile în care munţii ţi se dezvăluie mai frumos. Şi scapi şi de aglomeraţia din timpul verii. Fă o plimbare prin pădure,la fel ca în vremea copilăriei.Închide ochii şi respiră aerul răcoros.