Cum să fii în formă dis-de-dimineaţă

1 69481 original jpg jpeg

Somnul cel mai dulce îl avem exact atunci când nu vrem să ne trezim…când ne sună alarma. Pentru a fi în formă dis-de-dimineaţă, iată câteva sfaturi numai bune de urmat!

Nu amâna trezirea

Atunci când mai amâni alarma cu 5 minute,creierul ştie că se mai poate odihni doar câteva minute şi că nu va avea un somn profund,motiv pentru care rişti să te trezeşti mai obosit decât dacă te-ai fi trzit de prima dată.

O soluţie mai bună este aceea de a seta alarma exact atunci când trebuie neapărat să te trezeşti. Un somn profund şi neîntrerupt este mult mai bun decât unul fragmentat.

Consumă lichide pentru un plus de energie

Ca să te trezeşti mai repede nu este neapărată nevoie să bei cafea. Este suficient să bei un ceai verde,un pahar mare cu apă sau un suc din fructe proaspete.

Astfel,organismul îşi va reface nivelul de lichide pe care le-a pierdut peste noapte şi astfel te vei simţi energic,pregătit pentru o nouă zi.

Fă-ţi un masaj facial

Masajul facial are rolul de a îmbunătăţi fluxul sanguin de la nivelul feţei. Cu mişcări circulare,masează-ţi faţa,variind intensitatea,viteza şi locul,şi vei vedea că în scurt timp te vei simţi în formă.Recente

Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg