Cura de afine te menţine în formă!

1 67283 original jpg jpeg

Pline de vitamine şi antioxidanţi. Astfel de „laude" au specialiştii când vine vorba de afine. Odată consumate, ajută la topirea grăsimii din zona abdominală.

Cu alte cuvinte,o cură bogată în afine te ajută să scapi de burtică.

O dietă pe bază de afine este un adevărat răsfăţ pentru organism. Uşor de urmat,dieta are rolul de a preveni diverse afecţiuni,datorită bogăţiei de antioxidanţi.

Vitaminele C şi E,la fel ca şi antioxidanţii pe care-i conţin,protejează împotriva bolilor degenerative şi a cancerului de colon. În plus,riscul de atacuri cardiace,dar şi de diabet scade simţitor. Dieta cu afine este săracă în carbohidraţi şi are la bază doar proprietăţile miraculoase ale acestor fructe de pădure.

Ajută creierul

Afinele protejează creierul de stresul oxidativ şi reduc afecţiunile relaţionate cu înaintarea în vârstă (Alzheimer sau demenţă). O dietă bogată în afine îmbunătăţeşte atât capacitatea de învăţare,cât şi cea de gândire.

Ţin inima sănătoasă

Nu numai vinul roşu are proprietăţi cardioprotective. Un studiu recent a scos la iveală faptul că mai mult de 38% din conţinutul afinelor luptă împotriva radicalilor liberi,vinovaţi de afecţiuni grave.

Citeşte mai multe pe click.ro