Dacă mănânci cereale dimineaţa slăbeşti. Iată de ce!

1 71390 original jpg jpeg

Nu mănânci cereale pentru că nu te ajută să slăbeşti? Ei bine, cerealele pot deveni o parte din micul dejun de zi cu zi, pentru că o cercetare arată că fulgii chiar ajută la pierderea în greutate.

S-a constatat că mai mult de 85 % dintre persoanele care au urmat această rutină de a mânca cereale au reuşit să slăbească aproape 2 kilograme în două săptămâni. De asemenea,au fost amestecate mai multe tipuri de fulgi şi cei care le-au mâncat au reuşit să slăbească mai mult decât persoanele care au mâncat doar un singur tip.Participanţii la studiu au mâncat la micul dejun timp de patru săptămâni doar cereale,iar în timpul zilei au mâncat normal. De aceea,specialiştii de nutriţie au dedus în urma rezultatului că cerealele mâncate la micul dejun chiar pot face parte din regimul de gestionare a greutăţii.

De ce este bine să mănânci cereale:

Cerealele sunt bogate în substanţe nutritive precum fibre,fier,zinc şi acid folic,plus că au un conţinut scăzut de grăsimi. Gustul le face să fie irezistibile,şi au devenit populare şi oamenii au început să le includă în dietă în mod constant,dar şi pentru a slăbi.

De fapt,mâncatul de cereale la micul dejun reduce semnificativ şansele de a dezvolta boli cardiovasculare. Dieta pe bază de cereale,ca parte a regimul de slăbit a devenit din ce în ce mai popular în ţările occidentale.

În plus,prin consumul de cereale la micul dejun ne încărcăm cu energia necesară din carbohidraţi numită glucoză. Este substanţa primară pentru mai multe părţi ale corpului şi în absenţa glucozei,poate fi afectat procesul metabolismului şi în cele din urmă greutatea corpului.

Care sunt cele mai bune cereale pentru slăbit:

Alege cerealele care au un conţinut ridicat de fibre,fiind cele care ajută la menţinerea sub control a greutăţii.

Sunt cele care ţin de foame mai mult timp şi,prin urmare,reduce foamea,şi prin mişcare este absorbită energia. Consumul de fibre este un exerciţiu de ansamblu sănătos şi reduce,de asemenea,caloriile. Pe de altă parte,alegând cereale care au un conţinut ridicat de zahăr acţionează invers,pentru că este crescut consumul de calorii.

Exceptând granola,care este un tip de cereală pentru micul dejun,alte cereale cu un conţinut scăzut în grăsimi şi pe care nimeni nu le poate combate este combinaţia de cereale bogate în fibre cu lapte degresat,care este un alt agent bun pentru slăbit.

Credit foto:www.boldsky.com