Descoperă „formula celor 10 paşi‟, care te eliberează de vicii şi obiceiuri inutile în câteva ore

1 shutterstock 1850655199 jpg jpeg

Ştiai că fiecare dintre noi îşi poate regăsi libertatea şi se poate elibera, în doar câteva ore, de obişnuinţe, ataşamente sau dependenţe, care îi blochează existenţa autentică şi împlinită? O spune Andrea Filip, master trainer şi terapeut spiritual, care a creat „formula celor 10 paşi‟, o metodă originală, care te va ajuta să ai viaţa pe care ţi-o doreşti.

Cu „formula celor 10 paşi‟ şi ghidat de Andrea Filip, oricine se poate elibera de obiceiuri inutile şi obsesive sau de persoane toxice, pe care nu şi le mai doreşte în viaţa sa. „Este simplu şi atât de eliberator, mai ales în aceste vremuri în care totul este dat peste cap, iar ceea ce ne dorim cu toţii este normalitate, libertate, împăcare cu noi înşine!‟, spune Andrea Filip, care propune persoanelor dependente de alte persoane, de substanţe, de ţigări, alcool, stupefiante sau de acţiuni precum ştirile negative, tehnologia, cumpărăturile, consumul de TV, jocurile de noroc, verificarea repetitivă şi impulsivă a email-ului, a reţelelor de socializare, libertatea de a alege în locul subordonării mecanice.

Ce găseşti în curs

„Formula celor 10 paşi‟, conţine, printre altele:

-conştientizarea şi acceptarea situaţiei cu toate sentimentele şi consecinţele care vin odată cu ea;

-setarea intenţiei de eliberare;

-curăţarea elementelor care au creat-o şi o menţin;

-ştergerea unor tipare şi amprente din memorie;

-eliberarea emoţională;

-vindecarea relaţiilor;

-integrarea rezultatelor obţinute.

Din sutele de sesiuni şi cursuri de ThetaHealing susţinute în ani de zile, din literatură de specialitate, din experienţa personală şi din inspiraţia practicianului cu experienţă în lucrul cu mintea şi sufletul, Andrea Filip, master trainer şi terapeut spiritual, a creat cel mai scurt şi mai eficient drum către eliberarea de „bariere‟ zilnice. „În fiecare zi din viaţa noastră ne blocăm libertatea şi adevăratele impulsuri de lucruri pe care, credem noi, trebuie, dintr-un motiv sau altul, să le facem, pentru că aşa e mai uşor, aşa ne-am obişnuit, aşa se aşteaptă din partea noastră, aşa e mai multă linişte în jur, aşa ne simţim mai împăcaţi, adică din infinite motive. Avem sute de acţiuni zilnice pe care le facem din obişnuinţă, din dependenţa sau din ataşament faţă de cineva, de ceva sau de o stare şi nici nu ne mai dăm seama cum suntem noi de fapt şi ce ne dorim cu adevărat noi să facem‟, explică Andrea Filip, unul dintre cei mai cunoscuţi şi inspirationali traineri din România, motivul pentru care a creat proiectul: „Regăseşte-ţi libertatea, formula celor 10 paşi pentru eliberarea de obişnuinţe, ataşamente sau dependenţe‟.

Alături de iniţierea în „formula celor 10 paşi‟, Andrea Filip propune şi sesiuni practice de eliberare prin lucrul efectiv sub formă de procese de sondare a subconştientului, comtemplare şi meditaţii ghidate celor care participă, între 15 şi 19 februarie sau în sesiunea din mai, la cursul său online. Afli detalii aici.

@shutterstock        Recente

intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test Care este prima impresie pe care o faci Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat foto  Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional Sursa foto shutterstock 715595482 jpg
Job jpg
pexels energepiccom 110473 jpg