După vacanţă, rămâi în formă!

1 68851 original jpg jpeg

La final de vacanţă, eşti în cea mai bună formă. Dar te gândeşti că zilele de toamnă vor face ca toată starea asta de zile mari să dispară. Cum să faci să-ţi păstrezi pentru cât mai mult timp bronzul, starea de spirit, abdomenul plat?

Sunt femei care încearcă să-şi prelungească vacanţa,savurând cockteiluri cu gheaţă la terase suprapopulate din centrul oraşului. Altele privesc încontinuu fotografiile făcute pe plajă. Altele fug în fiecare weekend undeva la munte sau la mare sau măcar pe malul celui mai apropiat lac. Toate astea pentru a păstra cât mai mult energia,moralul ridicat şi pielea bronzată,cu care s-au întors din concediul devenit deja amintire. Dar poate că e nevoie de un program ceva mai organizat. Iată câteva sfaturi ca să râmâi în formă şi după vacanţă!

Pentru o piele bronzată mai mult timp!

Dacă vrei să-ţi păstrezi culoarea arămie a pielii pentru cât mai mult timp,începe prin a consuma fructe bogate în beta-caroten şi licopen. Le recunoşti uşor,după culoarea lor,care variază între orange şi roşu. Ele ajută la menţinerea îndelungată a bronzului,întrucât stimulează producţia de melanină. Un alt truc:alunele braziliene,numite şi alune de macadamia,sunt bogate în seleniu,mineral care şi el e considerat aliatul pielii bronzate. 

Fără nopţi pierdute!

Ştiai că somnul influenţează activitatea hormonală? Dar că înlătură senzaţia de foame? Şi nici măcar nu îngraşă,cum spuneau teoriile de pe vremuri! Aşa că nu ne rămâne decât să ne reglăm programul de somn,astfel încât să dormim cele 8 ore regulamentare/noapte. Recomandat pentru siluetă şi revitalizare!

Îngrijeşte-ţi pielea!

Odată bronzată,pielea capătă acel aspect care nu mai lasă să se vadă niciun defect. Totuşi,are nevoie de ceva mai multă hidratare. Nu uita nici de alimentele bogate în antioxidanţi. Alege ca desert papaya,numit şi fructul îngerilor,şi recunoscut pentru calităţile lui. Folosit ca mască pentru faţă,acest fruct produce o enzimă ce acţionează ca un exfoliant natural,lăsând pielea extrem de netedă.

Obişnuişte-te să faci sport!

Trăim într-una dintre ţările cu cei mai sedentari locuitori. Sedentarismul nostru ne face mult mai mult rău decât credem. Şi când te gândeşti că nici nu e atât de greu. Începe prin a merge 30 de minute pe jos în fiecare zi,la ora la care ai timp. Recomandat ar fi dimineaţa,dar e bine oricând! Pentru sănătatea ta (inimă,plămâni etc.),poţi alege un sport cardio,pe care să-l practici de 2-3 ori pe săptămână. Făcând sport,îţi tonifici şi musculatura,dar nu numai. Corpul tău secretă endorfine,numite şi molecule ale fericirii. La final,vei avea o stare de bine,ca şi cum grijile s-ar fi evaporat. Sau măcar câteva dintre ele.

În loc de cafea...

Te-ai gândit cum ar fi dacă ţi-ai începe dimineţile altfel? Ce-ai zice de o limonadă în loc de cafea? Da,parcă la prima vedere nu sună prea atractiv. Dar dacă ne gândim la sănătatea inimii şi la câtă vitamina C e-ntr-o singură lămâie,parcă n-ar fi chiar o alegere rea. Toamna,ai nevoie de vitamina C,care-ţi pregăteşte organismul să nu cedeze în faţa răcelilor. Tot vitamina asta elimină radicalii liberi,responsabili cu îmbătrânirea celulelor. În plus,vei vedea,poate fi o băutură energizantă. Alege să fii în formă în fiecare zi!Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg