E mai greu să te menţii după ce ai slăbit? Nici vorbă, dacă urmezi aceste trucuri!

2 shutterstock 1724081023 jpg jpeg

După naştere, dar şi după ce ai slăbit considerabil, pielea are nevoie de ajutor, pentru că îşi pierde fermitatea. Forţate să se extindă, firele de colagen se rup, iar în urma lor rămâne o zonă de piele care atârnă inestetic. Spune adio acestui coşmar!

Este un vis împlinit că ai reuşit să slăbeşti, dar lupta încă nu s-a încheiat. Următoarele trucuri promit un abdomen plat şi o piele mai fermă. Tot ce îţi rămâne de făcut este să le pui în aplicare şi să scoţi din garderoba veche blugii preferaţi, cu unu-două numere mai mici în talie.

Nu ţine cure drastice

Chiar dacă sunt tentante şi durează puţin timp, evită să ţii diete drastice, pentru a da jos rapid kilogramele în plus. Este un efort uriaş şi pentru piele, nu doar pentru sănătatea ta. Slăbeşte între 500 de grame şi un kilogram maximum pe săptămână. Altfel, pielea ta o să aibă multă vreme de suferit.

Foloseşte loţiuni care refac fermitatea

Produsele cu efect pozitiv asupra fermităţii pielii sunt destinate şi femeilor care au născut recent şi au rămas cu burtă. Alege cremele cu ingrediente naturiste, precum aloe vera, dar şi cu vitaminele A şi E. Acestea stimulează producţia de colagen şi elastină din piele.

Fă gomaj cu sare marină

Oamenii de ştiinţă consideră că simplul gest de a folosi produse cum sunt cele exfoliante, pe bază de sare marină, duce la strângerea pielii după o slăbire forţată. Din studiile efectuate a reieşit că sarea măreşte fluxul de sânge de la nivelul burţii şi creşte elasticitatea pielii.

Te ajută cremele cu colagen

O altă metodă prin care poţi scăpa de pielea lăsată este să aplici periodic creme cu colagen. Sunt mai scumpe, ce-i drept, dar merită fiecare leu cheltuit.

Încearcă terapia prin masaj

Împachetările cu tot felul de produse menite să tonifieze trupul şi masajele locale, care refac fermitatea pielii, trebuie neapărat să îşi facă loc în rutina ta de îngrijire.

Sunt eficiente exerciţiile cu greutăţi

Dacă ai slăbit prin dietă şi nu ai făcut mişcare în timpul curei, este mai mult decât necesar să faci antrenamente fizice. Un antrenor personal te poate îndruma ce exerciţii tonifiază abdomenul, braţele, picioarele. Cele cu greutăţi sunt indicate când vine vorba despre pielea care şi-a pierdut fermitatea.

Bea zilnic 8 pahare cu apă

O piele hidratată este o piele sănătoasă. Bea zilnic opt pahare cu apă şi vei vedea că metabolismul va funcţiona mai bine, iar pielea îşi va recăpăta supleţea.

Evită produsele cu sulfaţi şi săpunurile cu putere mare de curăţare

Sulfaţii sunt folosiţi într-o mulţime de produse de îngrijire şi de curăţare, pentru că sunt substanţe eficiente şi foarte ieftine. Din păcate, usucă pielea şi o irită, îndepărtând odată cu murdăria şi uleiurile naturale ale pielii, care o menţin elastică.

Masează-te cu ulei de ricin

Un ingredient natural cu efect foarte bun asupra pielii este uleiul de ricin. Combină-l cu puţin suc de lămâie şi ulei de lavandă şi masează-te energic. Vei vedea că pielea începe să se strângă, ca şi cum ai aplica o mască astringentă.

Încearcă şi uleiul de migdale

Dacă ai nevoie de un produs emolient, care să hrănească pielea în profunzime, să reducă aspectul vergeturilor şi să tonifieze pielea, uleiul de migdale este soluţia. Aplică o cantitate mică în palme şi masează acele zone cu probleme, până intră bine în piele.

@shutterstockRecente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg