E sofisticată! O fi stricată? Ce vor femeile când cumpără o maşină?

1 72170 original jpg jpeg

O femeie şi un bărbat intră într-o reprezentanţă auto. Începe ca un banc, nu-i aşa? Credeţi că vor fi trataţi la fel? Din moment ce multe doamne intră în showroom cu un singur gând, culoarea maşinii, cel mai probabil, vor avea parte de tratament diferit.

 Dar până la urmă,ce vor femeile când plănuiesc să-şi cumpere o maşină?

Studiile arată că achiziţionarea unui automobil este influenţată de o femeie în proporţie de 80%. Dar cine sau ce le influenţează pe ele,cele care le dictează,direct sau indirect,soţilor sau iubiţilor ce maşini să-şi cumpere? Copiii,animalele de companie,stilul de viaţă şi chiar… manichiura. Da,manichiura,aţi citit bine. Dealerii nu recomandă maşini albe femeilor care poartă unghii colorate.

Conform studiilor şi contrar aparenţelor,femeile sunt mai raţionale atunci când îşi iau maşină,pentru că iau în considerare mai multe aspecte. În principal,bărbaţii vor o maşină puternică şi o motorizare fiabilă. Volumul portbagajului,confortul suspensiei resimţit de cei de pe bancheta din spate nu sunt esenţiale decât dacă pleacă cu gaşca la schi de cel puţin 3-4 ori într-o iarnă. Nici femeile nu se dau înlături de la motoare puternice,dar le vor din motive diferite. Spre deosebire de bărbaţii care vor mulţi cai putere ca să se laude,ele răspund sincer:“Vreau să mă pot baza pe maşină atunci când intru în depăşire.”

femei cumpără o maşină Susie WolffÎn primul rând,femeile vor ca dealer-ul să fie sincer,transparent şi să pună întrebări. Bărbaţii preferă dealerii care dau răspunsuri,pentru că ei au întrebările deja pregătite. Dacă dealer-ul îi arată torpedoul atunci când ea întreabă de jante sau casetofonul când ea vrea să ştie despre numărul de cilindri,e clar că relaţia nu se va încheia cu o tranzacţie.