Elizabeth McGovern, din „Downton Abbey‟, arată minunat la 60 de ani! Cum îşi menţine silueta de adolescentă?

5 profimedia 0630196838 jpg jpeg

Chiar şi fără corsetele pe care le poartă în serialul care a contribuit din plin la notorietatea sa, Elizabeth McGovern are o talie de vis! Cum reuşeşte să se menţină într-o formă fizică de invidiat la 60 de ani?

Cea care o interpretează pe Lady Cora în „Downton Abbey‟ se plânge că toate corsetele pe care le-a purtat la filmări au fost “adevărată tortură”, însă actriţa n-are nevoie de ele ca să arate suplă în viaţa reală. Frumoasa vedetă de 60 de ani ne-a dezvăluit secretul siluetei sale zvelte!

Actriţa nominalizată la Oscar a discutat, duminica aceasta, despre înaintarea în vârstă la Hollywood, într-o vizită făcută celor de la BBC. Ea susţine că s-a simţit adesea restricţionată în calitatea ei de actriţă trecută de tinereţe, din cauza lipsei rolurilor pentru femeile mai mature.

stanga
dreapta
2 elizabeth mcgovern shutterstock 1349506025 jpg jpeg
3 elizabeth shutterstock 95347396 jpg jpeg
4 1 elizabeth mcgovern shutterstock 1349506106 jpg jpeg

“Când ajungi la vârsta mea, tot ce primeşti este să joci rolul unei femei nebune, care nu şi-a dorit niciodată să devină mama perfectă sau soţia ideală şi a devenit, drept urmare, isterică şi chiar alcoolică, sau rolul unei bunicuţe minunate, care-şi ţine frumos mâinile în poală”, dezvăluie vedeta din „Downton Abbey‟.

Totuşi cum de reuşeşte Elizabeth să arate atât de bine la 60 de ani?

McGovern a recunoscut că se menţine în formă cu ajutorul plimbărilor regulate pe care le face şi a şedinţelor ei de yoga. Întrebată ce-i displace fizicul ei, actriţa a recunoscut că are un trup destul de OK pentru vârsta pe care o are, dar că “mi-am dorit dintotdeauna o altă faţă, mi-ar fi plăcut una mai dramatică decât cea pe care o am acum”. Cu siguranţă că fanii ei şi ai serialului în care a apărut nu sunt de acord cu ea şi îndrăgesc fiecare cadru larg sau restrâns cu superba actriţă!

Foto - Shutterstock