Eşti singură de Sărbători? Iată cum să-ţi faci vacanţa mai frumoasă

1 67746 original jpg jpeg

Aceasta este prima vacanţă după mult timp când eşti singură? La un moment dat poate că te simţi ciudat sau singură în timpul vacanţelor, aşa că scrie o listă cu ce vrei să faci în această lună, mai ales în vacanţă.

De la reuniunile de familie şi angajamentele de vacanţă,filme romantice,ca să nu te simţi stresată şi singură,alege să faci un plan pentru a sărbători,chiar dacă eşti singură.  După ce o să-ţi aminteşti multe lucruri,într-adevăr spectaculoase şi importante,va trebui să fim recunoscătoare pentru faptul că suntem sănătoase,avem un loc de muncă,un acoperiş deasupra capului,că avem familia şi prietenii lângă noi.

Iată ce poţi face dacă eşti singură?

1. Gândeşte-te la cât de tare va fi să povestească cineva din cercul de prieteni care are nevoie de o explicaţie la,de ce este singură. Va fi o situaţie distractivă pentru tine,şi veni şi rândul tău să spui de ce eşti singură.

2. Alege o listă de redare plină de cântece de Crăciun unromantice. Mariah Carey cu "Tot ce vreau de Crăciun este"=Singurătate sau "Alvin şi Veveriţele"=noii,cei mai buni prieteni.

3. Bucură-te de un cadou special de vacanţă,cumpărat de tine. Sincer,deşi,crezi că meriţi mai mult. Acest sezon de vacanţă poate fi despre tine,cu tine şi oricât de ridicol ar părea,dar mereu ai vrut să-ţi cumperi ceva,dar nu ai avut niciodată un motiv să-l cumperi.

4. Stai pe spate şi observă cuplurile de pe stradă. Aceasta este un cuplu fericit,în loc să fie unul enervant. E un fel de distracţie,şi ochi de deschidere pentru a viziona dragostea din partea opusă,adică a singurătăţii. Şi da,e pur şi simplu uneori enervant.

5. Bea cât mai mult lichior de ouă şi ciocolată caldă. Acestea te vor face să te simţi plină de satisfacţii,mai ales pe moment. După sărbători,poate o să trebuiască să merg la sala de sport.

6. Stai în pijamale cât vrei. Calde,confortabile şi pur şi simplu,cel mai vechi şi bun avantaj de care ai parte atunci când eşti singură.

7. Uită-te la cât mai multe filme,după cum îţi plac. Bucură-te de cât de bine se poate simţi cineva de a nu te lupta cu nimeni pentru telecomandă.

9. Alege să faci împreună cu prietenii planuri spontane,în ultimul minut. Pentru că îţi plac aventurile şi îţi place să te bucuri de viaţă din plin,fă cât mai multe lucruri nebuneşti pe care ai dorit să le faci,fără restricţii sau bagajele.

10. Bucură-te de timp,pentru că nu va dura pentru totdeauna. Relaxează-te şi să fii îndeplinită în a şti că trebuie să oferi timp şi pentru tine. Înscrie-te la cursuri de yoga,investeşte în câteva cursuri de gătit în vacanţă,distractive. Apreciază ceea ce ai acum,deoarece multe dintre prietenele tale se vor căsători,şi nu vor mai avea timp liber.  

11. Aminteşte-ţi că eşti singură pentru că e timpul să fii singură. Aceasta nu este o condamnare la moarte,este o parte din viaţa ta atunci când eşti menită să explorezi.

Având pe cineva special poate fi cu siguranţă minunat,dar fiind singură nu e aşa rău. Concentrează-te pe priorităţi şi doar distrează-te. Acum e timpul să faci toate lucrurile pe care nu le vei face sau nu vei mai dori să le faci,atunci când eşti într-o relaţie.



Recente

Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg