Felul în care dormi dezvăluie caracterul tău

1 67504 original jpg jpeg

Se spune că sunt lucrurile care ne definesc, ne caracterizează. Se pare că şi poziţia în care dormim ne comunică ceva. Îţi place să dormi pe spate, ghemuită sau în poziţia militară? Compară caracterul tău cu ceea ce spune poziţia în care dormi.

Iată ce spune poziţia în care dormi despre caracterul tău:1. Poziţia fetală

Poziţia fetală este cea în care o persoană doarme pe o parte,cu picioarele ghemuite,este una dintre poziţiile cele mai comune de dormit. Oamenii care dorm în această poziţie de multe ori pot părea duri la exterior în timp ce aceştia sunt destul de sensibili. De multe ori ei cred că se îngrijorează prea mult în mod inutil.

2. Poziţia militară

Poziţia în care o persoană stă pe o parte,complet drept,cu braţele pe lângă corp,este numită poziţia de dormit militar. Chiar dacă pare rigid,persoana care doarme în acest fel nu este deloc aşa. Astfel de oameni sunt foarte sociabili şi comunică uşor. Împreună au alte tipuri de oameni,ei preferă socializarea cu persoane care sunt importante. Astfel de oameni sunt cei în care poţi avea încredere,cu excepţia faptului că uneori pot părea un pic creduli.

3. Poziţia semi-militară

Chiar dacă se aseamănă mult cu poziţia militară,această este diferită prin faptul că persoana stă cu braţele şi umerii în faţă,mai aproape de pernă. Cercetările arată că persoanele care dorm în această poziţie sunt,în principiu,foarte accesibile şi deschise,chiar dacă uneori acestea pot fi suspectate şi de multe ori cinice. Astfel de persoane sunt în general lente atunci când vine vorba de luat decizii. În schimb,dacă iau o decizie sunt destul de încăpăţânaţi şi cu greu îşi pot schimba opinia.

4. Dormitul pe spate

O persoană care doarme pe spate,cu mâinile pe lângă corp este,de obicei,foarte puternică,tipul liniştit,căreia nu-i place exploatarea. Ele sunt foarte dure,şi este modul în care ei văd lumea înconjurătoare. Acest lucru înseamnă,de asemenea,că ei au aşteptări mari,atât de la ei înşişi,dar şi de la ceilalţi. Este posibil ca acestea să sforăie de multe ori.

5. Poziţia stea de mare

Aceasta este de fapt modificarea poziţiei numărul 4,iar diferenţa este că cel mai adesea persoana stă cu mâinile deasupra capului,pe pernă. Oamenii care iau un pui de somn sau dorm în această poziţie sunt loiali şi prietenia este foarte importantă pentru ei. Le place să asculte opiniile altora,chiar şi atunci când este vorba de probleme,fac tot ce este în puterea lor de a ajuta la rezolvarea acestora.

6. Dormitul pe burtă

Cei care dorm pe burta cu mâinile în jurul pernei,cu capul într-o parte,de de multe ori sunt sociabili,dar şi obraznici,cu nervii slabi. Acestora nu le place critica sau să se afle într-o situaţie extremă.

Credit foto:www.horoscope-daily-free.netRecente