Femeile nu au orgasm doar în pat

1 65677 original jpg jpeg

O cercetare efectuată recent arată că femeile pot atinge orgasmul şi fără a face sex. Un mod simplu de a ajunge pe culmile plăcerii este sportul practicat la sală.

Sudiul arată că peste 40% dintre femeile care merg în mod constant la sală au simţit plăcere sexuală în timpul exerciţiilor fizice. Mai exact,45% dintre femei au spus că au avut orgasm în timp ce făceau exerciţii pentru abdomen,19% au avut orgasm pe bicicletă sau la spinning,9.3% în timp ce se căţărau pe frânghii şi 7% în timp ce alergau.

O parte dintre femeile care au experimentat acest tip de orgasm au declarat că se simţeau într-o oarecare măsură ruşinate să exerseze în public şi că în timp ce lucrau,nu aveau fantezii sexuale şi nici nu se gândeau la cineva de care erau atrase.

Cu toate că cercetătorii de la Institutul pentru Promovarea Sănătăţii Sexuale al Universităţii din Indiana nu au găsit o explicaţie pentru faptul că efectuarea anumitor exerciţii fizice duc la orgasm,ei subliniază că sportul îmbunătăţeşte viaţa şi potenţialul sexual al unei femei.Recente

jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg