Forma nasului îţi dezvăluie ce nu ştiai despre personalitatea ta! Se potriveşte şi la tine?

Forma nasului îţi dezvăluie ce nu ştiai despre personalitatea ta! Se potriveşte şi la tine? jpeg

Trăsăturile faciale ale unei persoane sunt ca o carte deschisă pentru cei care ştiu să le descifreze. E de ajuns o privire, şi ştii cu cine ai ”de-a face”. Tu ştii să descoperi oamenii prin prinsma chipului lor? În afară de ochi, consideraţi ”oglinda sufletului”, nasul oferă amănunte nebănuite despre personalitatea celor din jur.

1. Nasul nubian

Nasul nubian are o punte dreaptă şi un vârf orientat în jos. Cei care au acest tip de nas sunt în general foarte curioşi. Întotdeauna prudenţi, optimişti şi dornici să înveţe şi să experimenteze lucruri noi. Ei îşi exprimă gândurile şi opiniile într-un mod extrem de impresionant. Dar cea mai distinctă trăsătură de personalitate a lor este smerenia.

2. Nasul grecesc

Provenienţa numelui acestui nas derivă din sculpturi cioplite de maeştrii Greciei antice. Este îngust, foarte drept şi ascuţit. Cei care au un nas grecesc sunt oameni prudenţi şi foarte practici. Caracteristica lor definitorie este loialitatea: nu te-ar trăda niciodată şi nu ţi-ar dezvălui niciodată tainele. Dar acest lucru funcţionează în ambele sensuri: încrederea lor trebuie să fie câştigată.

3. Nasul de tip-cârlig

Nasul cârlig este adesea comparat cu ciocul unei păsări, datorită punţii proeminente care îl face să pară că este înclinat în jos. Persoanele cu un astfel de nas au adesea opinii puternice şi gânduri profunde. Ei sunt pasionaţi de apărarea opiniilor lor şi adesea îndrăznesc să-şi asume riscuri. Principala lor trăsătură de personalitate este dorinţa lor de sacrificiu de sine. Deoarece sunt grijulii şi înţelepţi, ei sunt capabili să fie diplomatici şi creativi, dar totuşi modeşti.

Citeşte şi: Ce probleme de sănătate ascund coşurile de pe faţă?

4. Nasul arcuit 

Acest tip de nas este similar cu nasul de tip cârlig prin faptul că este curbat din osul nazal, dar diferenţa este că vârful lui este foarte ascuţit. Persoanele care au nasuri arcuite sunt manageri pricepuţi, nu numai pentru că au spirit de lider, sunt foarte bine organizaţi şi apreciază eficienţa, dar şi pentru că pot conduce prin exemplu. Îşi iubesc profesiile, dar afecţiunea lor pentru cei care le înconjoară nu poate fi subestimată. Niciodată să nu trădezi oameni de genul ăsta: dacă e un lucru pe care nu-l vor ierta, este neloialitatea.

5. Nasul mic 

Scurt si elegant, este probabil cel mai frecvent tip de nas. Persoanele cu astfel de nas sunt foarte susceptibile de a obţine ceea ce vor: sunt hotărâte şi ferme şi îşi planifică timpul cu o eficienţă extremă. Ele sunt, de asemenea, destul de spontane şi foarte active. Când trebuie luate decizii importante, au încredere în instinctele lor şi le diferenţiaza pe cele care trebuie urmate şi pe care să le ignorăm.

6. Nasul drept 

Acest nas este drept şi plat, cu nări largi şi un vârf rotund. Cei care au un nas drept au, în general, un control bun al emoţiilor lor, dar pot citi cu uşurinţă şi sentimentele altor persoane, ceea ce înseamnă că sunt empatici. Sunt calmi, răbdători şi puţin probabil să-şi piardă temperamentul. Cu toate acestea, nu răspund bine la provocările nesolicitate,iar care pun în pericol siguranţa celor dragi vor avea de-a face cu ei.

Citeşte şi: Mască pentru puncte negre. Cum îţi faci benzi pentru nas, acasă

7. Nodul concav

Nasul concav este mic şi ascuţit. Se arcuieşte usor pe osul nazal şi vârful este uşor spre exterior. Persoanele cu un astfel de nas sunt destul de sensibile: emoţiile lor se desfăşoară adânc şi pot fi uşor rănite, chiar dacă nu o vor recunoaşte niciodată. Trăsătura lor distinctivă este altruismul. Indiferent de sarcinile pe care le poartă, au întotdeauna un zâmbet pe faţă şi nu refuză să ajute pe nimeni.

8. Nasul coroiat 

Nasul coroiat are un pod care iese în evidenţă şi un vârf rotunjit. Dar nu lăsaţi denumirea să vă influenţeze în legătura cu aceste persoane. De fapt, ele sunt foarte simple. Nu fac judecăţi fără să înţeleagă mai întâi situaţia. Ei sunt foarte perceptivi şi ascultători buni. Faptul că le place să gândească lucrurile cu atenţie înainte de a-şi forma o opinie, îi fac să fie o alegere excelentă pentru prieteni şi parteneri.