Fructele care te ajută să te hidratezi natural

1 74939 original jpg jpeg

Apa este principala sursă de hidratare a organismului. Dar există câteva fructe care conţin o cantitate mare de apă, dar şi de vitamine şi minerale. astfel că, prin consumul lor, eviţi deshidratarea corpului.

Lămâia

Este unul dintre cele mai hidratante fructe. Deoarece lămâile sunt sursă de calciu,magneziuşi vitamina C,sistemului imunitar este stimulat şi,de asemenea,sunt eliminate toxinele acumulate în organism. Datorită nivelului ridicat de vitamina C şi de antioxidanţi,prin consumul de lămâie este încetinit procesul de îmbătrânire a pielii,deoarece aceştia luptă împotriva radicalilor liberi. Pentru a profita de beneficiile lămâilor,tot ce trebuie să faci este să bei zilnic,pe stomacul gol,câte un pahar de apă cu suc de lămâie.

Citeşte şi:Hidratarea ajută orice dietă

Mărul

Este un fruct delicios,care poate fi mâncat la orice oră. Însă,ştiai că mărul este excelent în menţinerea pielii hidratate? Datorită acidului malic şi a celui tartric,scade producţia de celule moarte care se acumulează pe tegument. Din moment ce 80% este apă,mărul hidratează organismul natural.

Cireşele

Sunt surse de substanţe nutritive. În plus,conţin betacaroten,un pigment,care dă culoare fructelor şi care se transformă în vitamina A când ajunge în ficat. Vitamina A este necesară în menţinerea sănătăţii pielii. Curând începe sezonul cireşelor. Aşadar,nu ezita să le incluzi în alimentaţia ta.

Citeşte şi:Cireşele au beneficii miraculoase pentru sănătate şi te ajută să slăbeşti

Grepfrutul

Te numeri printre persoanele care-şi încep ziua bând un pahar de suc de grepfrut? Fructul este sursă bogată de antioxidanţi,care încetinesc procesul de îmbătrânire a pielii. În plus,vitamina C stimulează producţia de colagen,substanţă esenţială în menţinerea unei pieli tinere şi sănătoase. Include grepfrutul în dieta ta!

Pepenele roşu

Este fructul ideal în detoxificarea şi hidratarea corpului. Pepenele roşu conţine vitaminele A şi C,dar şi minerale,precum potasiu şi magneziu,fiind substanţele nutritive esenţiale de care organismul are nevoie pentru a se menţine hidratat.

Credit foto:www.steptohealth.comRecente

Relatie toxica  Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat  sursa   Shutterstock jpg
corpul uman  sursa   Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST  Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste  Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale  Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele  Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte  Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg
Dumnezeu jpg
Barfa jpg
Respiratie ciclica jpg