Gustări delicioase sub 100 de calorii

1 81292 original jpg jpeg

Un om trebuie să aibă pe zi trei mese şi două gustări. Micul dejun, prânzul şi cina trebuie să conţină alimente sănătoase, iar gustările dintre mese nu trebuie să fie bogate în calorii. Pentru a evita supraalimentarea şi consumul excesiv de calorii, iată care sunt cele mai bune gustări care conţin mai puţin de 100 de calorii.  

Pâine din cereale integrale (prăjită) şi unt de arahide

Întinde pe o felie de pâine din cereale integrale un strat subţire de unt de arahide. Combinaţia aceasta îi oferă organismului o cantitate potrivită de proteine şi grăsimi sănătoase, având un indice caloric mai mic de 100.

Chipsuri din varză kale

Foarte asemănătoare cu salata decât cu varza pe care o ştim noi,varza kale este o sursă excelentă de vitamina K, esenţială pentru sănătatea oaselor. Prăjeşte un ulei de măsline câteva frunze de varză kale, peste care presari puţină sare sau boia dulce.

Felii de banană în ciocolată

Taie o jumătate de banană felii şi scufundă-le într-un bol în care pui 2 linguri de ciocolată neagră topită. Bananele sunt bogate în potasiu, un mineral care ajută la scăderea tensiunii arteriale, în timp ce ciocolata neagră este sursă importantă de antioxidanţi. Mănâncă 5 felii de banane glazurate cu ciocolată.

Morcov fiert şi humus

Morcovul este gustarea perfectă, bogată în substanţe nutrivite, inclusiv betacaronten şi complexul de vitamine B. Pe de altă parte, humusul este foarte sănătos şi merge foarte bine în combinaţie cu morcovul fiert.

Felii de mere şi unt de migdale

Spală şi taie pe jumătate un măr. Scoate seminţele, apoi întinde pe bucata de fruct unt de migdale, care este bogat în vitamine. Merele sunt sursă importantă de fibre şi alte substanţe nutritive importante, despre care se spune că previn cancerul, diabetul zaharat şi bolile de inimă.

Iaurt natural cu miere

Pune într-un bol 120 grame de iaurt grecesc fără grăsimi. Adaugă peste el o jumătate de lingură de scorţişoară şi o lingură de miere. Amestecă şi apoi mănâncă iaurtul îndulcit. Aceasta este gustarea perfectă dintre prânz şi cină.



Recente

Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg