Mai e puţin! Iată de ce să foloseşti perne de gravide în ultimele luni de sarcină!

1 perne gravide 1 jpg jpeg

În fiecare lună de sarcină apar schimbări noi în corpul tău. De la adaosul de kilograme până la furtuna hormonală, toate sunt o provocare căreia trebuie să înveţi din mers cum să-i faci faţă. Garderoba, alimentaţia, stilul de viaţă şi condiţiile de somn suferă modificări importante.

Iar cum calitatea orelor de odihnă este esenţială în perioada sarcinii, producătorii din industria textilă au venit cu soluţii de excepţie pentru a sprijini confortul mămicilor. Astfel, pentru un somn de nota 10, te poţi răsfăţa cu cele mai practice şi moderne perne pentru gravide.

Dimensiunile şi formele variate, precum şi materialele premium folosite au rolul de a-ţi uşura clar misiunea de viitoare mămică. Poţi opta pentru perne care să îţi sprijine partea de sus a corpului, menţinând în acest fel o poziţie relaxantă pentru sistemul muscular şi cel osos. Au avantajul că urmează curburile naturale ale corpului de la gât până în zona genunchilor şi zona lombară. Sunt ideale atunci când eşti în căutarea unor soluţii de ameliorare a durerilor de gât şi de spate din perioada sarcinii.

Datorită texturii moi şi delicate, extrem de prietenoase cu pielea, modelele de perne gravide oferă senzaţia unei îmbrăţişări catifelate pentru un confort maxim, în special în ultimele luni de sarcină, când toate activităţile devin mai greu de îndeplinit, chiar şi odihna în pat. Când se apropie seara şi vine ora de somn, patul poate deveni un duşman în trimestrul al treilea de sarcină.

Nu mai poţi dormi în poziţiile preferate, în plus mai trebuie să te adaptezi şi la salteaua şi perna care nu sunt realizate pentru a susţine nevoile unei gravide. Te trezeşti frecvent cu amorţeli la nivelul încheieturilor, cu dureri de spate şi gât, iar dimineaţa nu e tocmai o fericire cu tot acest bagaj de disconfort.

2 perne gravide 2 jpg jpeg

Uită de dureri! Păstrează o postură corectă a corpului!

Prin utilizarea unor perne pentru gravide, lucrurile se schimbă radical în bine. Acestea asigură alinierea corectă a spatelui, stimulează relaxarea musculară, reduc durerile de cap, gât şi de spate, ajută la o circulaţie optimă a sângelui şi oferă suportul ideal burticii în timpul sarcinii. Nu va mai trebui să apelezi la câte trei perne clasice sau la rularea pilotei pentru a obţine suportul de care ai nevoie. Modelele de perne pentru gravide sunt configurabile şi oferă sprijinul necesar pentru cap, burtă şi picioare, beneficiind de un confort excepţional.

Se ştie că, în această perioadă, poziţia de somn recomandată de medici este cea pe o parte. Însă chiar şi aşa, sunt generate presiuni asupra organelor interne şi a coloanei vertebrale. Deseori, dormi iepureşte de frică să nu te aşezi într-o poziţie care ar putea dăuna bebeluşului. Tot acest stres şi modificările hormonale duc la o stare de spirit nerecomandată pentru sănătatea fizică şi emoţională.

Aşadar, dacă îţi doreşti ca somnul să fie cât mai puţin afectat de sarcină, optează cu încredere la modelele de perne gravide de pe piaţă. Vei găsi o gamă foarte bogată de produse, pentru a putea face alegerea potrivită în funcţie de necesităţile tale. Calitatea superioară, garantată de certificările şi standardele Europene, te va asigura că ai la dispoziţie produse imbatabile pentru confortul tău. După depăşirea perioadei de sarcină, poţi continua folosirea pernei ca suport pentru alăptat sau ori de câte ori simţi nevoia să îţi relaxezi coloana într-o poziţie perfect ergonomică.



Recente

Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg