Mersul pe jos măreşte libidoul

1 59124 original jpg jpeg

Mersul pe jos este o formă de activitate fizică ce oferă avantaje tuturor persoanelor. Iată câteva dintre beneficiile acestui exerciţiu blând cu impact redus.

Viaţa sexuală şi activitatea fizică se află în strânsă legătură,potrivit oamenilor de ştiinţă. Studiile au demonstrat că femeile care au optat pentru o activitate fizică (inclusiv mers pe jos) au constat o creştere a libidoului şi o satisfacţie sexuală mărită.

Previne apariţia diabetului de tip 2

Studiile arată că persoanele care merg pe jos timp de 150 de minute pe săptămână pierd aproximativ 7% din greutatea corpului. De asemenea,mersul pe jos reduce cu până la 58% riscul declanşării diabetului de tip 2.

Întăreşte inima

Chiar dacă nu faci sport pentru a-ţi întări inima,află că şi mersul pe jos are un impact pozitiv asupra sistemului cardiovascular. Cercetările dovedesc că mersul pe jos timp de minimum 3 ore pe săptămână reduce riscul de apariţie a atacului cardiovascular sau a altor boli de inimă cu până la 35%.

Ajută la atenuarea simptomelor depresiei

În urma unui studiu,oamenii de ştiinţă au constatat că persoanele  care au mers pe jos 30 de minute de 3-5 ori pe săptămână,timp de 12 săptămâni,şi-au redus simptomele depresive cu 47%,spre deosebire de cei care au ales să nu facă sport.Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg