Minighid de automasaj

1 67518 original jpg jpeg

Profită de binefacerile automasajului! ­Deconectează-te şi uită de micile dureri în doar câteva mişcări. Automasajul nu costă, iar rezultatele pot fi uimitoare.

Are avantajul de a putea fi practicat oricând şi oriunde şi nenumărate efecte benefice asupra corpului. Dintre ele,cel mai cunoscut este,bineînţeles,acela asupra punctelor energetice,preferatele medicinei chineze.

Masajul practicat cu regularitate te ajută să suporţi mai uşor sau chiar să elimini din viaţa ta câţiva factori negativi,cum ar fi stresul,durerile de spate sau migrenele.

Pentru a te bucura din plin de clasicul masaj,foloseşte un ulei parfumat,după ce l-ai încălzit între palme. Apropo,ştiai că masajul influenţează circulaţia sângelui? Citeşte exerciţiile de mai jos şi alege-l pe cel care-ţi face bine.

Masaj pentru gât şi abdomen

La sfârşitul unei zile,simţi că ai acumulat prea multă tensiune? Te dor gâtul şi umerii? ­Masează-ţi ceafa,de la baza craniului către gât,apoi coboară spre umeri şi spre partea de sus a braţelor,fără să apeşi foarte tare.

Mişcările trebuie să fie scurte şi dinamice,ca şi cum ai frământa uşor pielea. Pe lângă oboseala obişnuită,din ce în ce mai multe femei se confruntă cu probleme digestive,cauzate de mesele pe fugă şi de conservanţi.

Pentru astfel de probleme,masează-ţi în fiecare seară abdomenul,cu mişcări lente şi circulare,în sensul acelor de ceasornic,apăsând uşor.Fă-ţi plinul de energie!

Vrei să fii invidiată pentru tonusul tău? Nimic mai simplu. Iată ce ai de făcut! Alege un ulei de masaj cu un parfum revigorant,cum ar fi cele pe bază de citrice sau de iarbă,şi masează-ţi întregul corp,­concentrându-te pe fiecare zonă.

Alternează ciupiturile cu mişcările circulare. Masează-ţi astfel picioarele şi braţele,întotdeauna de jos în sus,de la gleznă,respectiv de la încheietura mâinii. Insistă pe zona rinichilor,masând cu pumnii strânşi,până ce pielea se încălzeşte. Încheie cu un masaj uşor al decolteului.

O stare de disconfort începe cu picioarele obosite. Nu-i de mirare,pentru că în talpă se regăsesc cele mai importante puncte energetice. Începe masajul prin a-ţi încălzi picioarele,ceea ce va favoriza o bună circulaţie a sângelui.

Concentrează-te pe anumite zone. Apasă fiecare deget ca să scapi de insomnie sau întinde tendonul lui Ahile ca să te eliberezi de tensiune. Când te supără o migrenă,masează-ţi degetele mari.

Ştiai căzonele energetice din corp pornesc din degetele de la ­picioare? Zona 1 de energie este ­poziţionată pe mijlocul corpului şi e cea mai importantă.

Ea porneşte de la degetele mari de la picioare şi de la mâini,continuă cu partea interioară a membrelor,coloana vertebrală,­până ajunge la gât şi de acolo în ­creştet. Aşadar,masează îndelung degetele mari!Recente

autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg
Proiect  jpg
parola jpg