Motive pentru care corpul tău are nevoie de ceai verde

1 64707 original jpg jpeg

Poate că nu este atât de aromat precum cafeaua, dar are mult mai multe beneficii asupra corpului. Pe lângă faptul că te încarcă cu energie, ceaiul verde ţine la distanţă boli grave, precum cancerul. Iar lista beneficiilor nu se opreşte aici...

1. Îmbunătăţeşte memoria

O băutură preparată din 250 mg de extract de ceai verde îmbunătăţeşte conexiunile creierului care au un rol important în procesarea şi memorarea informaţiilor. 

2. Ţine la distanţă cancerul de stomac

Studiile arată că femeile care au consumat cel puţin trei ceşti de ceai verde pe săptămână şi-au redus riscul de a suferi de cancer digestiv cu până la 17%.

3. Arde depozitele de grăsimi

Ceaiul verde este bun şi pentru siluetă. Dacă faci din consumul de ceai verde un obicei şi mai faci şi exerciţii,ai toate şansele să obţii silueta mult dorită. Ţine cont de faptul că ceai verde şi exerciţii fizice înseamnă 36% mai puţină grăsime corporală.

4. Îţi protejează creierului

Un tip de polifenoli din compoziţia ceaiului verde protejează creierul de afecţiunile neurologice,potrivit studiilor realizate de-a lungul timpului.

5. Scade riscul unui accident vascular cerebral

Dacă bei 3 ceşti de ceai verde pe zi,îţi poţi reduce riscul de a suferi de un accident vascular cerebral cu până la 20%.