O gustare hrănitoare, care nu îngraşă

1 83757 original jpg png

Gustările proteice te ajută să slăbeşti. Cum?! Prin 3 mecanisme: accelerează uşor metabolismul, prin crearea unui deficit caloric; sunt săţioase şi ţin de foame; reduc nivelul de grelină, cunoscută ca hormonul foamei. 

Batoanele proteice sunt nelipsite din dieta echilibrată a celor care fac sport sau vor să slăbească. Asta pentru că ţin de foame şi sunt uşor de transportat şi consumat, oriunde te-ai afla: la serviciu, acasă sau în călătorie. Poţi să ţi le prepari singură, dar mai simplu e să le iei de la Gerlinéa, renumitul brand francez de produse hipocalorice. Gustările Gerlinéa sunt delicioase şi îmbogăţite cu vitamine esenţiale. Şi mai au câteva avantaje, pe care vă invităm să le aflaţi în continuare…

Gustările proteice îţi menţin sănătatea, tinereţea şi silueta

Cercetări medicale din ultimii ani au stabilit că proteinele contribuie la menţinerea masei musculare şi refacerea ţesuturilor, având un rol esenţial în vindecarea rănilor şi a leziunilor pielii. Împreună cu dieta potrivită şi multă mişcare, proteinele ne ajută să slăbim, fără să pierdem din masa musculară. Tot proteinele ne susţin sistemul imunitar, ajutându-ne în lupta cu virusurile şi bacteriile, accelerând recuperarea organismului după efort sau boală. Un aport echilibrat de proteine în alimentaţie este esenţial pentru menţinerea sănătăţii şi a unei siluete perfecte.

Gerlinéa, o gustare pentru fiecare

Biscuiţii şi batoanele Gerlinéa îndeplinesc toate condiţiile unei gustări perfecte: sunt săţioase (datorită conţinutului ridicat de proteine), excelente la gust şi cu puţine zaharuri. În plus, conţin vitamine şi fibre esenţiale unei alimentaţii echilibrate. Sunt ideale ca gustare la orice oră, simple sau în combinaţie cu iaurt degresat sau fructe. Au arome diverse, pe gustul fiecăruia – imposibil să le rezişti…

Gerlinéa Biscuiţi Lămâie-Vanilie

Biscuiţi savuroşi, numai buni la un ceai aromat sau o cafea tare. Sau pur şi simplu, ori de câte ori ţi-e foame sau poftă de ceva dulce. Bogaţi în proteine, cu un conţinut redus de zahãr şi îmbogãţiţi cu 6 vitamine (E, PP, B1, B2, B6 si B9), biscuiţii combină prospeţimea lãmâii cu tandreţea vaniliei la un minim de calorii (89 kcal/1 porţie = 3 biscuiţi). Preţ recomandat: 13lei/ 8 porţii (24 biscuiţi).

   

image

Gerlinéa Batoane Ciocolată – Portocale sunt delicioase cu conţinut pufos de ciocolatã şi cremã de portocale. Sunt bogate în proteine, cu un conţinut redus de grãsimi, sursã de fibre, cu numai 130 kcal/baton. Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).

 

image

Gerlinéa Batoane Ciocolată – Banane au un conţinut redus de zahăr (-58%*), fără îndulcitori. Sunt bogate în proteine vegetale (22%) şi fibre, conţin cubuleţe de banane deshidratate şi au doar 100 de kcal/baton. Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).

image

Gerlinéa Batoane Duo-Ciocolată sunt un răsfăţ complet de ciocolată albă şi neagră, învelite în ciocolată neagrã fină. Bogate în proteine, cu un conţinut redus de grãsimi şi îmbogãţite cu 5 vitamine (B1, B6, B9, PP şi E), cu numai 127 kcal/baton. Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).

image

Gerlinéa Batoane Ciocolată – Zmeură sunt învelite în ciocolată neagră cu umplutură delicioasă de zmeură răcoritoare. Au un conţinut redus de grãsimi, bogate în proteine, o sursă naturalã de vitamina C (102 kcal/baton). Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).

Le găseşti pe toate în marile lanţuri de magazine, în reţelele tip Plafar şi pe www.nutrivita.ro.

*comparativ cu media batoanelor de ciocolatã din piaţă

Frumuseţea este o stare!

Fiecare dintre noi ne confruntãm cu variaţii ale siluetei pe parcursul vieţii. Motivele luãrii în greutate sunt destul de variate, dar pe majoritatea le putem controla:

-Stilul de viaţã si obiceiurile zilnice nesãnãtoase (consum ridicat de alimente cu aport caloric ridicat, nerespectarea meselor regulate, consum ridicat de zahãr şi grãsimi, etc);

-Medicamentele – unele tratamente au acest efect secundar;

-Perioada de menopauzã poate provoca creşteri bruste în greutate şi atunci trebuie sã acorzi o atenţie sporitã stilului de viaţã, etc.;

-Rata metabolicã scazutã datoratã în principal lipsei de mişcare.Recente

Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg