Operaţii estetice neobişnuite care devin populare: schimbarea traiectoriei liniilor din palmă şi a culorii ochilor

2 shutterstock 1973689199 jpg jpeg

Corectarea şi îmbunătăţirea aspectului fizic a devenit un lucru obişnuit în zilele noastre. Chirurgia plastică este foarte populară, iar anumite operaţii sunt tot mai căutate, chiar dacă pot părea inutile.

Sunt deja obişnuite intervenţiile estetice de remodelare a nasului (rinoplastia), a sânilor (mamoplastia) sau îndepărtarea grăsimii într-o anumită zonă a corpului (liposucţia). Chirurgii plastici sunt întotdeauna gata să ofere celor care vor să arate cât mai bine sau cărora nu le place la propriul corp câteva modalităţi noi de a-şi schimba aspectul! Aceste intervenţii chirurgicale încep să devină o modă şi să câştige teren, ceea ce dezvăluie faptul că oamenii sunt capabili de orice sacrificii pentru a-şi crea o imagine ideală!

Schimbarea culorii ochilor

Lentilele de contact nu sunt singura modalitate de a-ţi schimba culoarea ochilor. Cei care doresc să aibă o altă culoare a ochilor sau aceia care au ochii de diferite culori, ceea ce se numeşte heterocromie, pot apela la ajutorul unui medic chirurg estetician. Acesta poate implanta o proteză de silicon în irisul ochiului făcând o mică incizie pe cornee. Proteza poate fi de orice culoare. Procedura poate fi repetată prin înlocuirea vechiului implant cu unul nou şi de altă culoare.

Trasarea unei alte linii a destinului

Pentru acei oameni care cred în chiromanţie sau cititul în palmă şi studiază cu atenţie liniile trasate în mod natural pe palmele lor pentru a căuta să afle mai multe despre destinul lor, chirurgii sunt pregătiţi să facă schimbări. Le pot desena tot ce îşi doresc pacienţii. Cu ajutorul unei intervenţii chirurgicale, se poate trasa o nouă linie a vieţii sau alte linii şi semne dorite de cei mai superstiţioase persoane

Implant de păr pentru gene sau sprâncene

Extensiile de gene şi redesenarea zilnică a sprâncenelor dimineaţa sunt obositoare, dar există un alt mod dureros de a face acest lucru. Unele femei au ales implantul de păr pentru gene şi sprâncene. Părul este prelevat din partea din spate a scalpului. Poate apela la reconstrucţia sprâncenelor oricine are porţiuni lipsite de păr la sprâncene din cauza unei pensări incorecte, a unei accidentări, a unor boli sau moşteniri genetice.

Ridicarea buzelor superioare

Buzele groase, apetisante sunt considerate ideale de multe femei. Pentru a obţine un aspect asemănător cu al vedetelor, multe acceptă să fie supuse unei operaţii de scurtare a distanţei dintre buza superioară şi nas care permite ridicarea buzei superioare.

Translocarea grăsimii inestetice

Chirurgii pot schimba locul grăsimii inestetice, pentru ca implanturile cu silicon să nu mai fie necesare. Grăsimea este pompată în zone ale corpului pe care le face să arate mai bine.

Transplantul de păr

Acesta se poate face nu numai la nivelul capului, ci pe tot corpul. De exemplu, se poate creşte cantitatea de păr de pe piept sau în partea de jos a abdomenului unui bărbat pentru a arăta mai masculin. Şi, desigur, bărbaţii care nu pot avea o barbă la modă o pot avea tot prin transplant de păr.

FOTO: Shutterstock