Opt trăsături pe care femeile puternice le au, dar nu le afişează

Opt trăsături pe care femeile puternice le au, dar nu le afişează jpeg

O femeie puternică ştie care clar care-i sunt atuurile, aşadar nu e nevoie să le afişeze de fiecare data atunci când îşi doreşte o relaţie.

Femeile puternice sunt conştiente de trăsăturile lor, pozitive sau negative, sunt directe, impun respect celor din jur, iar când sunt într-o relaţie mai vor şi altceva: sinceritate şi libertate.

Dacă vrei să ai lângă tine o femeie puternică, atuncii fii atent la semne, iar acestea sunt cele 8 trăsături le care aceasta le are, dar pe care niciodată nu le afişează.

1. Nu sunt niciodată mulţumite de evoluţia lor

Femeile puternice îşi schimbă întotdeauna obiectivele de îndată ce au ajuns la cele precedente. Caută mereu oportunităţi pentru a avansa, a creşte şi nu sunt niciodată dispuse să renunţe. Ştiu că în viaţă trebuie să lupţi pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti.

2. Nu vor să fie o opţiune pentru nimeni

O femeie putrenică nu te aşteaptă o viaţă. Dacă nu eşti dispus să îi oferi timpul tău, atunci nu te aştepta să aveţi o relaţie de lungă durată. Această femeie minunată ştie ce fel de bărbat merită şi va spune în momentul în care ceva nu este în regulă.

3. Femeile puternice nu vor tolera persoanele care răspândesc negativitate în jurul lor

Ele cunosc şi îşi apreciază foarte bine propriul timp şi pacea mentală, motiv pentru care nu vor lăsa ca alte persoane să aducă negativitate în viaţa lor. Dacă sunt de părere că nu adaugi nimic pozitiv în viaţa lor, nu vor avea nimic împotrivă să te scoată din cale. Persoanele toxice nu sunt binevenite în viaţa unei femei puternice.

4. Nu le pasă de părerile celor din jurul lor

Femeile puternice vor face lucrurile aşa cum îşi doresc, nu gândindu-se la ce va spune o anumită persoană. Nu căuta validare în persoanele din jurul lor, vor doar să fie fericite. Şi ştiu că singurele lucruri pe care trebuie să le urmeze sunt ale lor.

Citeşte şi: 5 lucruri pe care femeile puternice nu le fac

5. Nu încearcă să îşi ascundă slăbiciunile şi defectele

Slăbiciunile fac parte din ea şi le îmbrăţişează ca atare. Ştie că nimeni nu este perfect şi se aşteaptă ca cei din jurul lor să le accepte aşa, fără să încerce le schimbe.

6. O femeie puternică este fericită singură

Dacă întâlneşte pe cineva, este fericită pentru că acea persoană vine cu ceva nou şi frumos în viaţa ei. Nu vrea o relaţie cu dramă şi lacrimi. Mai degrabă preferă să fie singură decât să fie cu cineva care să îi provoace tristeţe şi să aducă probleme dificile. Nu se plânge de perioadele de singurătate, ci le îmbrăţişează cu seninătate.

7. Femeile putrenice au nevoie de un bărbat singur

Dacă eşti o persoană nesigură pe ea, atunci stai departe de o femeie puternică. Nu are timp să ducă luptele tale. Îşi doreşte un bărbat suficient de încrezător în forţele proprii, matur, direct şi independent.

8. Când ea îşi doreşte ceva, face tot posibilul să obţină acel lucru

Fie că este vorba despre o poziţie de muncă pe care şi-o doreşte, fie despre tipul care i se pare interesant... nu se teme niciodată să facă prima mişcare. Şi reuşeşte de fiecare data!  Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg