Pâinea albă nu este mai rea decât cea integrală, relevă studiile

1 65151 original jpg jpeg

Contrar părerilor populare, pâinea albă nu este chiar atât de nocivă pe cât o descriu unii nutriţionişti, fiind o sursă importantă de vitamine şi minerale. Important este să fie asociată în mod corect cu alte alimente.

În ultimele două decenii,medicii au avertizat cu privire la pericolele consumului de pâine albă,care ar provoca oboseală,dureri de stomac,balonări,dureri de cap şi ar duce la creşterea în greutate.

Experţii britanici destramă cu această ocazie încă un mit:numărul în creştere de persoane alergice la grâu este doar o “invenţie” a nutriţioniştilor.

Conducătoarea echipei de cercetare,dr. Aine O'Connor,de la British Nutrition Foundation,susţine că,în realitate,grâul nu este un alergen puternic şi doar puţini oameni au sensibilităţi de acest gen.Principala problemă a pâinii albe este asocierea corectă cu alimentele consumate la aceeaşi masă.

Aşadar,pâinea albă nu se asociază niciodată cu carnea roşie şi cu cea albă (pui,curcan,peşte),cu brânză,iaurt,ulei de măsline şi cartofi.



Recente

find the third cat jpg
shutterstock 1310620391 jpg
femeie care picteaza jpg
shutterstock 2253537285 jpg
shutterstock 2269877129 jpg
shutterstock 2377547251 jpg
roblox jpg
caine test iluzie jpg
shutterstock 1917555536 jpg
shutterstock 2409568293 jpg
shutterstock 1917189239 jpg
shutterstock 647849362 jpg
shutterstock 1095270347 jpg
shutterstock 1742654276 jpg
cuplu face calcule 2229856785 jpg
clickpentrufemei ro (19) jpg
Semne ca iti neglijezi sanatatea mintala  Sursa foto shutterstock 2200959479 jpg
shutterstock 1292534521 jpg
shutterstock 551342416 jpg
shutterstock 1010662003 jpg