Pot sau nu femeile însărcinate să mănânce mâncare chinezească?

1 73024 original jpg jpeg

Atunci când ieşim în oraş, cele mai multe dintre noi vrem să încercăm noi feluri de mâncare. Cea care a devenit destul de populară în rândul alegerilor este mâncarea chinezească. Cu toate acestea, consumul de alimente chinezeşti este sigur pentru femeile însărcinate?

Cele mai multe dintre noi iubesc fideaua sau orezul prăjit,nu?Acestea sunt alimentele din China care au furat inimile oamenilor din întreaga lume,pentru că,oamenii iubesc varietatea când e vorba de mâncare.Atunci când ne aflăm într-un restaurant cu specific chinezesc observăm oameni,indiferent de vârstă şi de sex,care se bucură de această mâncare.

Acum,când vine vorba de femei însărcinate,ştim deja că ele trebuie să urmeze o dietă sănătoasă,că orice mănâncă femeia gravidă,ajunge direct la nenăscut,prin cordonul ombilical.

Citeşte şi:Eşti însărcinată şi mănânci fructe? Vezi dacă este bine!

De asemenea,multe femei gravide experientează o mulţime de pofte,din cauza fluctuaţiilor hormonale care au loc în corp,aşadar este normal ca o femeie gravidă să poftează pentru alimente gustoase.

Dar,ce se întâmplă când o femeie gravidă mănâncă mâncare chinezească? Este sănătos sau nu?

1. Mâncarea chinezească precum fidea,manciurian,orez prăjit,momos,etc,sunt cunoscute pentru conţinutul de aditivi toxici dăunători,care le dă gustul delicios.

2. Una dintre substanţele toxice prezente în produsele alimentare din China este cunoscută sub numele de glutamat monosodic sau MSG.

3. Glutamatul monosodic este un tip de sare,derivată de la acidul glutamic,care are capacitatea de a-i da mâncării un gust mult mai delicios.

Citeşte şi:5 superalimente bune în sarcină

4. Rezultatele mai multor studii întreprinse de-a lungul anilor au arătat că prin ingerarea de glutamat monosodic din alimentele din mâncarea chinezească,consumatorul este predispus la dezvoltarea de afecţiuni precum tulburări digestive,dureri de cap,alergii,astm,dureri articulare sau creştere în greutate.

5. În plus,studiile au mai arătat că,atunci când o femeie însărcinată consumă produse alimentare chinezeşti,conţinutul de glutamat monosodic poate ajunge la făt şi afecta creşterea acestuia.

c5f45c2a84432458a9347cd37ec1a109 jpg jpeg

6. Aminoacizii non-esenţiali prezenţi în glutamatul monosodic pot forţa creşterea scheletică a copilului din interiorul uterului,cauzând anumite tulburări de dezvoltare.

7. În afară de MSG,

chinezească este extrem de bogată în sodiu,care poate cauza vărsături dimineaţa,crampe şi balonarea femeilor gravide.

8. În concluzie,mâncarea chinezească nu este recomandată femeilor însărcinate.Recente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg