Răsfaţă-ţi silueta la Ra Form & Silhouette

1 52700 original jpg jpeg

Se apropie un moment ce merită sărbătorit şi-ţi doreşti să fii relaxată, dar mai ales să pierzi câţiva centimetri în talie pentru ca rochia cea nouă să-ţi vina ca turnată? Ra Form & Silhouette îţi oferă câteva variante pentru a obţine tot ceea ce doreşti. Iată cât de eficiente sunt programele de slăbit Ra Form&Silhouette!

Ultratone Futura Pro combate celulita

Programul  fiziosecvenţial Ultratone Futura Pro reprezintă ultima tendinţă în modelare corporală,ca o alternativă în cadrul tratamentelor de slăbire şi de combatere a celulitei ce foloseşte stimularea prin ultrasunete,microcurenţii sau curenţii biotici. Acestea realizează biostimularea organismului,stimulează fibra musculară şi ţesutul superficial. Este indicat în reducerea grăsimii,a celulitei,în fitness,sport şi tonifiere mulsculară. Acest program este,însă,contraindicat persoanelor care suferă de epilepsie sau de afecţiuni vasculare,celor cu pacemaker cardiac,în sarcină.

Cellu M6 – un echipament revoluţionar

Cellu M6 este astăzi considerat unul dintre cele mai revoluţionare echipamente de remodelare corporală având rezultate fantastice atât în combaterea celulitei,cât şi în cadrul stimulării celulare. Tratamentele endermologice realizate cu Cellu M6 în lupta cu celulita,combină eficient stimularea mecanică a şesutului adipos şi indiferent de direcţia şi viteza de rotaţie a rolelor Cellu M6 pacientul nu resimte în niciun moment o stare de disconfort. Tratamentele realizate cu Cellu M6 sunt foarte eficiente şi dau rezultate vizibile încă de la prima şedinţă pentru tratarea celulitei şi remodelare corporală.

Tunelul cu infraroşu te detensionează

Tratamentele corporale cu raze infraroşii reprezintă o metodă modernă,eficienta şi relaxantă de a slăbi.Tunelul cu infraroşu foloseşte cu succes razele intraroşii pentru a crea un efect termic eficient ce are ca rezultat slăbirea rapidă în kilograme. Razele infraroşii acţionează asupra ţesuturilor adipoase,efectul termic obţinut de acţiunea lor fiind comparabil cu cel al saunei.

Efecte benefice: eliminarea tensiunilor din corp,îmbunătăţirea circulaţiei sângelui,activarea funcţiei de auto-însănătoşire şi apărare a corpului,creşte imunitatea sistemului imunitar,eliminarea mai bună a substanţelor nocive,stimularea organelor,frecvenţei inimii şi a metabolismului,reducerea celulitei şi alte efecte cosmetice pozitive.  Contraindicaţii  există în cazul persoanelor cu dermatoze,eczeme,boli respiratorii,varice,diabet,balonare,sarcină.

Salonul de înfrumuseţare corporală Ra Form &Silhouette te aşteaptă pe strada Sica Alexandrescu nr 22 din Bucureşti cu:aromaterapie,fructe proaspete,muzică de suflet,mult răsfăţ,  grijă şi atenţie! Pentru programări intră pe site-ul www.salonra-bucuresti.rosau sună la 0743019157.