Semne care arată că eşti prea stresată

1 73161 original jpg jpeg

Nivelul ridicat de stres din organism se manifestă în diferite moduri. Pe lângă faptul că poţi simţi în permanenţă o nelinişte interioară, te poţi confrunta cu căderea excesivă a părului, cu stările de greaţă şi vomă şi cu pierderile temporare de memorie.

Căderea părului

Una dintre cele mai frecvente cauze care duc la căderea părului este stresul. Specialiştii atrag atenţia că în cazul în care nivelul de stres din organism este foarte ridicat se poate întâmplă ca într-o perioadă scurtă de timp să cadă în jur de 70% din firele de păr.

Pierderile temporare de memorie

Dacă observi că nu îţi mai aduci aminte ce ai discutat în cadrul unei întâlniri stresante,poate fi din cauza micşorării hipotalamusului. Potrivit specialiştilor,stresul cronic expune hipocampusul,zona creierului care controlează memoria de scurtă durată,astfel încât funcţiile creierului de a memora informaţii sunt limitate.

Stările de vomă

Anxietatea poate duce adesea la stări de greaţă şi vomă,care dereglează întreg organismul. Pentru a scăpa de aceste probleme este necesar să identifici factorii stresanţi,să te relaxezi şi să te odihneşti mai mult.Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg