Slăbeşte sănătos fără să renunţi la dulcuri! Alege ceva dulce fără calorii!

1 84287 original jpg jpeg

Îţi doreşti să slăbeşti dar parcă nu ai renunţa la deserturile care îţi îndulcesc viaţa? Nici nu este nevoie! Îţi oferim o alternativă care este la fel de dulce decât zahărul, fără calorii şi te ajută să slăbeşti mult mai repede! Această plantă non calorică este folosită de mii de ani ca şi o alternativă sănătoasă a zahărului!

Consumul de zahăr adăugat a arătat contribuţii majore la doza de calorii consumate de fiecare adult şi copil zilnic! Consumul ridicat de zahăr se conectează cu îngrăşarea şi efecte extrem de negative asupra glicemiei. Acestea sunt deja două elemente care pot avea un impact negativ asupra sănătăţii fiecăruia, respectiv două motive întemeiate pentru a renunţa la zahăr! 

Stevia este un îndulcitor pe bază de plante cu zero calorii! Dacă alegeţi să înlocuiţi zahărul de masă cu un extract de stevia de înaltă calitate, vă va ajuta nu doar în scăderea consumului zilnic de zahăr, dar şi în scăderea caloriilor care vă vor ajunge în corp. Păstrând aportul de calorii la un nivel sănătos, veţi reuşi să alungaţi obezitatea la fel ca şi alte probleme de sănătate des întâlnite, precum diabetul.

Slăbeşte sănătos fără să renunţi la dulcuri! 

Cu toate acestea, înlocuirea zahărului cu o alternativă sănătoasă, este recomandată nu doar persoanelor la care există riscul de diabet ci şi la persoanele care pur şi simplu îşi doresc să slăbească!

image

Dacă vă confruntaţi cu kilograme în plus de care nu reuşiţi nici cum să scăpaţi, motivul poate varia, însă cel mai des întâlnit este excesul de calorii.

Stevia, ceva dulce fără calorii!

Caloriile pot fi reduse, fără să vă cântăriţi fiecare masă şi fără să cheltuiţi o avere pe programe dietare! Tot ce trebuie să faceţi este să renunţaţi la zahăr, însă nu la dulce!

Pentru a nu risca efecte negative, se recomandă alegerea steviei de înaltă calitate, precum cele ce se regăsesc în magazinele de produse naturiste, precum www.vitamix.ro . Se regăseşte în 3 forme: tablete, picături şi pulbere.

Alege-o pe cea potrivită ţie şi bucură-te de îmbunătăţirea stilului tău de viaţă!