Slăbire prin detoxifiere? Da, se poate!

1 85264 original jpg jpeg

Cercetători din lumea-ntreagă au demonstrat faptul că o cură de slăbire nu va avea niciodată efecte pe termen lung dacă nu se face detoxifierea prealabilă a organismului si a colonului.

Cauza?

Alimentaţia modernă determină, în timp, infestarea pereţilor intestinali cu diverse deşeuri toxice: multiple resturi de alimente parţial digerate şi în stare de descompunere (putrefacţie), bacterii parazite, resturi de medicamente şi alte substanţe toxice.

Ştiaţi că o persoană obişnuită acumulează în intestine, de-a lungul anilor, între 2,5 şi 11 kg de reziduuri metabolice?

Acestea dereglează metabolismul, provoacă luarea în greutate şi pot chiar determina declanşarea unui număr mare de afecţiuni cronice deosebit de grave.

Cum te anunţă organismul că e “sufocat” de toxine la nivel intestinal?  

Iată o listă cu simptome şi afecţiuni ce pot semnala acumulări de toxine la nivel intestinal:

-Creştere în greutate,

-Dureri de stomac, balonări, crampe, constipaţie,

-Sindromul colonului iritabil, boala inflamatorie intestinală,

-Artrite,

-Eczeme, urticarie, dermatite, psoriazis, vitilligo,

-Anxietate, migrene, dureri musculare, oboseală cronică,

-Afecţiuni ale glandei tiroide, tulburari neurodegenerative (ex.: boala Parkinson, depresii, anxietate, autism),

-Insuficienţa funcţională a unor organe, boli autoimune intestinale şi ale altor organe (ex.: artrita reumatoidă, fibromialgie, tiroidita Hashimoto, Graves, alopecia areata, lupus, scleroză multiplă, sindromul Sjöngren, fibroză chistică, vasculită),

-Cancer de colon.

Dacă rădăcina este sănătoasă, şi tu vei fi!

Intestinele sunt la fel de importante pentru organismul nostru precum este rădăcina pentru sănătatea, dezvoltarea şi longevitatea unui copac.

Prin intestine, noi extragem apa şi substanţele nutritive din alimente. Prin rădăcină, toate plantele îşi extrag apa şi substanţele nutritive din pământ. Fără o rădăcină sănătoasă, nicio plantă nu poate prospera sau trăi. Această regulă este valabilă şi la om.

Detoxifiere completă într-un singur weekend? Da, se poate!

Prin formula sa complexă şi a modului de acţiune unic în lume, programul Vitamunda ColonHyperDetox curăţă profund mediul intestinal, declanşând eliminarea completă a deşeurilor rămase lipite de pereţii intestinali de-a lungul vieţii, în special la persoanele cu predispoziţie la constipaţie.

De îndată ce mediul intern este eliberat complet de toxine, corpul îşi poate relua capacitatea firească de metabolizare a grăsimilor şi de reechilibrare a întregului organism.

Un mare avantaj al acestei cure îl reprezintă durata foarte scurta necesară detoxifierii, putând fi făcută în confortul propriei case, în decursul unui singur weekend.

Mai multe posibilităţi, în funcţie de nevoi

Pentru a veni în ajutorul nostru, producătorii au conceput 3 cure cu perioade diferite, în funcţie de rezultatul pe care dorim să îl obţinem:

Programul de weekend (1-3 zile): Pentru persoanele care îşi doresc o detoxifiere profundă a organismului şi o echilibrare a metabolismului; sau pentru persoanele care au mai urmat înainte un program Vitamunda ColonHyperDetox şi îşi doresc întreţinerea şi potenţarea beneficiilor.

Programul prelungit (6 zile): Pentru persoanele care, alături de o detoxifiere profundă, îşi doresc şi o pronunţată scădere în greutate (6-10 kg);

Programul intensiv (12 zile): Destinat persoanelor supraponderale, acest program asigură detoxifiere profundă şi scădere în greutate accentuată.

Chiar dacă perioadele destinate în principal scăderii în greutate sunt cele de 6 şi 12 zile, datorită eliminării reziduurilor metabolice prinse de pereţii intestinali, scăderea în greutate se face simţită şi după cura de 1 până la 3 zile.

Rezultate?

Dacă vă întrebaţi cum arată reziduurile metabolice eliminate cu Vitamunda ColonHyperDetox, aici aveţi la dispoziţie o GALERIE FOTO mai mult decât grăitoare.

Multiple beneficii pentru sănătatate:

•Formulă unică în lume din ingrediente 100% naturale, obţinută printr-o tehnică specială şi complexă;

•Ideală persoanelor care doresc efecte vizibile rapid;

•Elimină complet deşeurile toxice din intestine;

•Susţine refacerea mucoasei intestinale;

•Ajută la echilibrarea metabolismului;

•Sprijină organismul în prevenirea şi combaterea unei game largi de afecţiuni cronice;

•Determină şi susţine scăderea în greutate;

•Creşte energia şi vitalitatea organismului;

•Eliminarea se produce blând, fără disconfort sau diaree;

•Asigură un mediu propice pentru refacerea florei intestinale şi a echilibrului enzimatic;

•Conţine toţi nutrienţii necesari susţinerii organismului în zilele de cură: 18 aminoacizi, 7 extracte naturale şi un complex bogat de vitamine şi minerale. Din acest motiv, în zilele de cură, se consumă doar shake-urile Vitamunda, alături de cel puţin 2 litri de apă/zi;

•Rezultatele se obţin rapid, nefiind necesară o perioadă îndelungată, de luni de zile;

•Pentru întreţinerea efectelor este suficientă reluarea curei de detoxifiere cu Vitamunda doar o dată pe an sau la fiecare 6 luni;

•Mai mult decât atât, producătorii oferă o multitudine de informaţii ajutătoare şi recomandări speciale menite să ne asigure cea mai bună experienţă cu Vitamunda ColonHyperDetox.