Sucul de cireşe: riscuri şi beneficii pentru sănătate

1 63330 original jpg jpeg

Pe lângă faptul că este foarte bogat în antioxidanţi, sucul de cireşe are două beneficii importante asupra organismului: scade colesterolul rău şi ajută la slăbit, conform unui studiu recent.

Însă,consumat în excesul,sucul de cireşte poate avea efecte negative. Persoanele care beau foarte mult suc de cireşe au un risc mai mare de a avea nivelul trigliceridelor peste limita acceptată.

Trigliceridele,un tip de grăsime din sânge,pot duce la apariţia afecţiunilor care pun în pericol sănătatea sistemului cardiovascular.

Pe de altă parte,un consum moderat de suc de cireşe scade colesterolul rău,ajută la slăbit şi contribuie la prevenirea şi tratarea inflamaţiilor articulare.

Studiile efectuate de-a lungului timpului arată că sucul de cireşe este un antiinflamator natural,datorită faptului că reduce circulaţia în organism a concentraţiei de markeri inflamatori.

De asemenea,sucul de cireşe este un bun remediu pentru persoanele care suferă de insomnii. Specialiştii ne recomandă ca înainte de culcare să bem un pahar cu suc de cireşe pentru a avea un somn bun şi liniştit.Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg