Sugarka, fiica Kingăi Sebestyen, a slăbit 60 de kg de la 120 kg

2 84278 original jpg jpeg

Este fiica celebrei antrenoare de kangoo jumps din România, Kinga Sebestyen. Sugarka a avut un stil de viaţă haotic şi ceva probleme de sănătate. În timp ce mama ei slăbea şi se tonifia, Sugarka se îngrăşa. A ajuns la 120 de kg când a decis că e timpul să facă ceva. S-a apucat de sport şi Sugarka, fiica Kingăi Sebestyen, a slăbit 60 de kg de la 120 kg.

Sugarka a slăbit cu ajutorul mamei sale şi a programului pe care antrenoarea l-a lansat. Tanara de 24 de ani a urmat un regim alimentar ales de mama ei şi a mers la kangoo jumps. A reuşi să dea jos jumătate din greutatea ei şi acum are 62 de kg.

”La 10 ani am avut un accident cu bicicleta. Am căzut şi mi-am spart nasul şi dinţii. M-am ales cu o deformaţie pe care medicii nu au observat-o, astfel că, până la 18 ani, am respirat doar cu o nară. Prin urmare, mă simţeam tot timpul obosită, atât la mişscare, cât şi la studiu. Nu am făcut sport mulţi ani. Apoi, am făcut o operaţie de rinoplastie, iar recuperarea a durat mult, timp în care, din nou, nu am făcut mişcare, astfel că m-am îngrăşat foarte mult.

Sugarka, fiica Kingăi Sebestyen, a slăbit 60 de kg

Ajunsesem la 120 de kilograme, doar în ultimul an acumulând 35 de kilograme. Singura mişcare pe care o făceam era când ieşeam să plimb câinele pentru 15 minute. Mâncam total nesănătos: pizza, chipsuri, ciocolată, fast food. La îndemnul mamei mele, am intrat în programul său si, încet încet, m-am acomodat cu noul stil de viaţă. Am început să iubesc sportul şi să fiu şi mai motivată să ajung în forma dorită.

image

Mama a fost tot timpul un exemplu pentru mine. Am fost crescută într-un mediu sănătos, cât am stat cu ea în casă nu aveam în frigider alimente interzise. M-am îngrăşat mult cât timp am stat în străinătate, fără ea. Am decis să nu mai mânânc produse cu zahăr, făină. Am făcut Kangoo Jumps şi, în patru luni, am dat jos 40 de kilograme. Beam multă apă, mâncam legume, fructe, salate, smoothie-uri, pui, curcan, peşte cu legume, fără sosuri. Alergam zilnic în parc timp de o oră cu ghetele Kangoo Jumps în picioare. Acestea mi-au protejat excelent coloana şi articulaţiile, mai ales că aveam totuşi o greutate mare.

Sugarka, fiica Kingăi Sebestyen, e instructor kangoo jumps

image

În prezent am diplomă de instructor Kangoo Jumps şi ţin ore de Kangoo Power şi Fat Burning în Miercurea Ciuc. Îmi place enorm şi, dacă aş putea, aş face Kangoo Jumps toată ziua. Dacă cineva mi-ar cere un sfat în acest sens, i-as spune că cel mai important în viaţă este echilibrul. Cine îşi doreşte să slăbească şi să ajungă în forma dorită va reuşi dacă este determinat şi ordonat. Fiecare persoană trebuie să continue calea asta grea, pentru ea însăşi, nu pentru cei dragi, sau pentru convenienţa altora, fiindcă, în primul rând, nouă înşine trebuie să ne dovedim că putem să ne schimbăm', declară Sugarka, fiica celebrei Kinga Sebestyen. Recente

Relatie toxica  Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat  sursa   Shutterstock jpg
corpul uman  sursa   Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST  Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste  Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale  Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele  Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte  Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg
Dumnezeu jpg
Barfa jpg
Respiratie ciclica jpg