TEST Animalul pe care-l alegi îţi dezvăluie defectele

Acest test îţi poate arăta care sunt trăsăturile tale de caracter negative, dar şi calităţile. Trebuie doar să alegi unul dintre animalele şi păsările din imagine!

image

Unii disprețuiesc animalele, alții se tem de ele sau, din contră, le adoră. Reacţia ta față de un animal anume depinde și de personalitatea ta și de animalul însuși. Alegerea ta poate spune multe despre felul tău de a fi, despre defectele şi punctele tale forte. Acest test de personalitate rapid și distractiv îţi propune să optezi pentru unul dintre opt vietăţi pentru a afla trăsăturile tale negativ în mod special. Ia-ţi un moment de relaxare și selectează cu atenție unul dintre următoarele animale pentru a explora latura ta negativă!

1. Panteră

Dacă aceasta este alegerea ta, ai o personalitate misterioasă, dar feroce. Pari dur, dar, de fapt, ești blând. Te învălui într-un aer de mister, care îi intrigă pe ceilalţi. Când te înfurii, ţi se acceptă cu greu brutalitatea. La nevoie, ai răbdare și aștepți cu atenție să faci mișcarea decisivă.

2. Vultur

Ai tendința să cauți punctele slabe și adesea să manipulezi pentru a merge înainte. Ai o fire oportunistă. Ești răbdător și prea precaut. Eviți riscurile cu orice preț și stai departe de mulțimi. Ești genul de persoană care tace și plănuiește să se răzbune pe cei care i-au greșit. Nu renunți ușor la ranchiună.

Te-ar mai putea interesa: Ceaşca pe care o alegi îţi dezvăluie defectele şi calităţile

3. Urs

La fel ca ursul, ai tendința să stai departe de necazuri și să te ocupi de ale tale. Când ești provocat, răspunzi cu furie, amintindu-le celorlalți de ce nu ar trebui să se pună cu tine. Ești pe poziție când situația o cere și nu te predai fără luptă. Tăcut, încrezător în forţele proprii și neînfricat, poţi face abuz de putere uneori pentru a obține rezultatele dorite.

4. Păianjen

Dacă alegi păianjenul, este posibil să fii printre cei mai buni maeștri manipulatori. Îi poți încurca pe mulţi în minciunile tale în timp ce avansezi rapid și constant. Nu ai prea multă considerație pentru sentimentele celorlalți și te vezi mai presus de celorlalți. Cum eşti şi un bun organizator, eşti mereu cu doi pași înainte.

5. Corb

Ești o persoană inteligentă, dar şi sumbră, tăcută. Ai o latură întunecată, dar o păstrezi doar pentru cei mai mari dușmani ai tăi. Procedezi cu prudență în general și nu ai încredere în oameni imediat, atât în relațiile personale, cât şi la muncă. De asemenea, rareori îi lași pe alții să te cunoască în mod real.

Vezi și: Test de personalitate. Ce înseamnă empatie și care e nivelul tău de a-i înțelege și susține pe cei dragi

6. Lup

Urmăreşti să deţii controlul în relaţiile tale. Ești puternic, loial și protector cu cei dragi, dar și cu ceea ce deţii. Preferi singurătatea, dar ești și destul de prietenos. Ai un cerc strâns de amici care te înțeleg bine. De asemenea, ai tendința de a amâna treburile pe care le ai de făcut şi de a aștepta până în ultimul moment pentru a le termina. Când eşti provocat sau când îţi stabileşti un scop, nu există obstacole pe care să nu le depăşeşti.

7. Liliac

Ai o personalitate complexă. Eşti hotărât și-ţi stabileşti mereu ţeluri de atins. Ai o perspectivă unică asupra lucrurilor și privești lumea într-un mod pe care nimeni altcineva n-o face. Chiar dacă îţi place să-ţi petreci timpul în singurătate, te simţi împlinit. Nu-ţi place să te conformezi normelor sociale și nici nu ai încredere în oameni.

8. Pisică neagră

Ai ales pisica neagră? Atunci, este posibil să fii introvertit și singuratic. Preferi să te izolezi și nu-ți place să-ţi petreci timpul înconjurată de multe persoane. Eviți întâlnirile sociale pentru că prețuiești mai mult timpul petrecut în solitudine. Punctele tale forte sunt răbdarea, concentrarea și abilitățile de organizare.

FOTO: Jagranjosh.com



Recente

5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg
Job jpg