TEST Felul în care ţii telefonul în mână poate spune multe despre personalitatea ta

5 shutterstock 1924054781 jpg jpeg

Telefonul mobil a devenit indispensabil în viaţa noastră. Trimitem zeci de mesaje şi petrecem ore în şir vorbind la el. Dar ştiai că felul în care ţinem telefonul în mână trădează lucruri despre personalitatea noastră?

Cu miliarde de telefoane în întreaga lume, nu este de mirare progresul tehnologic, dar şi dependenţa de gadget-uri. Dependenţa de telefoane este un subiect care a stârnit curiozitatea cercetătorilor. În acest context, ei au descoperit că felul în care ţinem telefonul în mâini poate reflecta anumite trăsături personale. Ştiai că modul în care ţii telefonul în mâini poate spune multe despre caracterul tău?

Priveşte imaginea de mai jos şi alege opţiunea care te reprezintă cel mai mult!

test jpg jpeg

Ţii telefonul cu o singură mână şi tastezi cu degetul mare

Acest lucru înseamnă că eşti o persoană care are multă încredere în forţele proprii. De cele mai multe ori, în carieră, îţi place să rişti totul pentru a putea ajunge la rezultatele dorite. Totuşi, în relaţii, faci exact opusul. Îţi place să analizezi cu răbdare situaţia, pentru a şti exact dacă se merită sau nu să faci un pas înainte. Din această cauză, oamenii s-ar putea să te considere o persoană izolată şi rezervată.

Ţii telefonul cu ambele mâini şi tastezi cu degetul mare

Acest lucru înseamnă că eşti o persoană intuitivă, inteligentă, înţeleaptă şi prudentă. Analizezi bine situaţia, înainte de a face primul pas. Ai tendinţa de a pune pe primul loc în viaţă raţiunea, ceea ce te ajută să nu te înşeli cu privirile la oamenii din viaţa ta. Cu toate acestea, cu greu poţi fi înţelept în dragoste. În iubire, iei decizii rapide şi, de multe ori, devii destul de critic cu persoanele apropiate.

Ţii telefonul cu ambele mâini şi tastezi cu degetele mari

Înseamnă că eşti o persoană rapidă, eficientă şi mereu gata să iei decizii. Te poţi adapta cu uşurinţă la mediul în care activezi şi poţi acţiona eficient şi în contexte noi. Când vine vorba de dragoste, nu reuşeşti să te apropii uşor de persoana care îţi place şi ai nevoie de mult timp, pentru a putea face un pas înainte.

Ţii telefonul cu ambele mâini şi tastezi cu degetul arătător

Dacă ai ales a patra opţiune, acest lucru înseamnă că eşti o persoană creativă, cu o mulţime de idei grozave. De asemenea, îţi place să petreci mult timp singură, pentru a-ţi aduna toate gândurile. Timiditatea te caracterizează şi, de multe ori, te împiedică să dezvolţi noi legături umane.

Sursă foto: Brightside, Profimedia