Trucuri pentru „six pack”

1 79731 original jpg jpeg

Mergi la sală, faci mişcare constant însă nu se conturează celebrul six pack-ul? Ţine cont de un singur lucru şi anume că trebuie să te împrieteneşti cu bucătăria.

Mici schimbări alimentare vor face diferenţa în ceea ce priveşte rezultatul celebrului six pack, deoarece abdomenul se lucrează cel mai bine în bucătărie.

Asta nu înseamnă că trebuie să te apuci să găteşti reţete complicate ci pur şi simplu să te organizezi mai bine.

Obişnuieşte-te ca niciodată să nu mai sari peste micul dejun. Aceasta este prima şi cea mai importantă mişcare pe care tu trebuie să o faci.

Nu te îndopa cu mâncare

Dimineaţa este momentul ideal să te simţi precum un rege în bucătăria ta, să ai parte de un mic dejun săţios, sănătos astfel încât să ai energie toată ziua.

Un exemplu de mic dejun îl poate constitui o omletă cu ciuperci sau orice altă legumă preferi tu. Sau poţi opta pentru un sandwich cu pâine integrală prăjită şi ton. Astea pe lângă cafeaua ta care ar fi indicat să o înlocuieşti cu ceai verde, ceai alb sau negru. Sau poţi să serveşti ambele licori. Nu uita de apă, lichid vital pentru metabolizarea activă şi constantă a organismului tău.

Află alte trucuri utile pentru a avea un abdomen cu pătrăţele pe clicksanatate.ro.

Sursa foto: thefourpercent.com.