Uleiul de măsline previne bolile degenerative

1 64850 original jpg jpeg

Uleiul de măsline, nucile, alunele, zarzavaturile, cerealele integrale, soia- toate aceste alimente conţin din plin vitamina E, un antioxidant puternic care menţine organismul sănătos.

La nivel celular,vitamina E asigură schimburile de gaze,previne formarea cheagurilor de sânge,stimulează fertilitatea şi reduce bufeurile.

De asemenea,vitamina E are rolul de a preveni bolilele degenerative,printre care se numără accidentul vascular cerebral,artrita,diabetul şi cancerul.

Nu în ultimul rând,vitamina E apară pielea de efectele nocive ale razelor ultraviolete,ajută la vindecarea rănilor şi a eczmelor,menţinând sănătatea,supleţea şi fermitatea pielii.

Studiile recente arată că deficitul de vitamina E este destul de rar întâlnit,însă atunci când există,organismul semnalează acest lucru prin stări de oboseală,anemie,piele îmbătrânită prematur,infertilitate şi chiar avort spontan.

Pentru a asimila cât mai multă vitamina E se recomandă consumul de alimente proaspete.



Recente

Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg