Visul unei luni de toamnă

1 83272 original jpg jpeg

De câte ori nu ai visat la o pastilă sau o licoare miraculoasă, care să te ajute să slăbeşti într-o lună cât alţii într-un an? Să-ţi subţieze talia,sănătos şi uşor? Să te ajute să scapi de colăceii de grăsime, fără înfometare? Şi de burtică, fără zeci de abdomene, zilnic? Ei bine, ea există în suplimentele Gerlinéa. Rezultatul a peste 20 de ani experienţă în domeniul nutriţiei, acestea înglobează efectele recunoscute de veacuri ale fitoterapiei (arta vindecării cu plante) în preparate specifice farmaciei moderne. Şi transformă visul tău de slăbit rapid în realitate.

„Mă îngraş şi când beau apă!” Ţi-e cunoscută fraza asta? Înseamnă că nu te afli nici tu printre norocoşii beneficiari ai unui metabolism rapid, care să-ţi menţină greutatea în limite normale, indiferent cât (de mult) mănânci. Şi să elimine instantaneu surplusul de grăsimi, carbohidraţi şi calorii pe care tocmai le-ai mâncat la prânz. Ca să slăbeşti, corpul tău are nevoie de un mic impuls.

Este ceea ce îţi dau suplimentele din plante de la Gerlinéa. Bine alese, acestea te ajută să drenezi apa din ţesuturi, grăsimile şi toxinele, uşurând misiunea ficatului şi a rinichilor, principalele căi de eliminare. De aici şi până la silueta visată nu mai e decât un pas – acum poţi să-l faci împreună cu suplimentele alimentare din plante de la Gerlinéa, le găseşti pe www.nutrivita.ro

1 SĂPTĂMÂNĂ

Detoxifiant şi energizant cu un concentrat din frunze de anghinare

Gerlinéa Shot Detoxifiant Anghinare este un supliment pe bază de extract din frunze de anghinare, o plantă recunoscută pentru proprietăţile ei detoxifiante şi de susţinere a funcţiei hepatice, ajutând la slăbire. Conţine suc concentrat de mere, ceea ce îl face un preparat delicios consumat ca atare (o doză de 10 ml) sau diluat într-un pahar de apă rece, o dată pe zi. Preţ recomandat: 37,90 lei/70 ml, pentru un program de detoxifiere şi energizare într-o săptămână. Consumã-l de preferinţã rece.

10 ZILE

Drenează apa, grăsimile şi toxinele

Gerlinéa Drenaj Apã este o băutură concentrată cu îndulcitori, pe bază de plante. Conţine rădăcină de cicoare (diuretic, hipoglicemiant, antioxiant) şi de brusture (detoxifiant), flori de urzică moartă albă şi creţuşcă (diuretice, antiinflamatoare, calmante gastrice), frunze de ceai verde (acelerează metabolismul, topeşte grăsimile). Preţ recomandat: 29,3 lei/500 ml.

Detox, drenor şi antioxidant 

Gerlinéa Drenor Detox Bio este o băutură de reconstituit cu extracte din plante provenite din agricultura ecologică. Conţine extracte din frunze şi tulpini de păpădie (detoxifiant), din frunze de coacăz negru şi de ceai verde (drenoare) şi frunze de măslin (antioxidant). Dizolvă un capac de concentrat (50 ml) într-un litru de apă, din care bei toată ziua. Are gust de lămâie şi nu conţine zahăr. Preţ recomandat: 34,9 lei/500 ml.

Diuretic, accelerează metabolismul, elimină grăsimile

Gerlinéa Ardere Grăsimi este un supliment alimentar cu extracte din frunze de ceai verde şi guarana, pentru eliminarea grăsimilor. Cu extract din frunze de ortosiphon, o plantă recunoscută pentru efectul diuretic, benefic asupra rinichilor (împiedică formarea calculilor renali şi creşte rezistenţa la infecţii urinare). Cu gust de ceai verde şi mentă, îndulcit cu extract de stevia. Preţ recomandat: 34,90 lei/500 ml. Amestecã-l cu apă, de 2 ori pe zi.

2 SĂPTĂMÂNI

Topeşte şi elimină grăsimile, eficient

Gerlinéa Destocant Grăsimi este un supliment alimentar pe bază din plante recunoscute pentru efectul lor de ardere a grăsimilor: frunze de nopal şi extract uscat din frunze de mate. Primul reduce absorbţia grăsimilor şi glucidelor, al doilea contribuie la dizolvarea şi eliminarea lor. Mai conţine cafeină şi rădăcină de ghimibir - un mix redutabil naturală împotriva grăsimii. Preţ recomandat: 31,42 lei/28 comprimate (2 cpr/zi).

Uită de burtă!

Gerlinéa Abdomen Plat este un supliment alimentar din 4 extracte din plante care te slăbesc şi reduc grăsimea de pe burtă: guarana, mate, brusture şi fenicul. Seminţele de guarana reduc greutatea, cresc performanţa fizică şi intelectuală. Frunzele de mate dizolvă grăsimile, rădăcina de brusture este un excelent detoxifiant şi hipoglicemiant, iar seminţele de fenicul un recunoscut calmant gastric. Preţ recomandat: 31,43 lei/45 comprimate (3 cpr/zi).

1 LUNĂ

Pierzi kilograme, câştigi energie!

Gerlinéa Program de slăbire – 4 acţiuni (controlează greutatea, elimină grăsimile, îmbunătăţeşte metabolismul glucidic, reduce oboseala) este un supliment alimentar bogat în vitamina C, cu acţiune puternic antioxidantă. Asociază 4 extracte de plante recunoscute pentru efectul lor de slăbire: seminţe de guarana, frunze de ceai verde, rădăcină de ginseng şi suc concentrat de ananas. Preţ recomandat: 32,42 lei/28 comprimate (1 cpr/zi).

Le găseşti pe www.nutrivita.ro