Situații în viață când trebuie să îți asculți intuiția

Când ai o incertitudine, ascultarea intuiției îți oferă claritate și direcție. Este important să te încrezi în această capacitate, în special în momente cheie din viața ta!  

image

Să ai încredere în intuiția ta înseamnă să acorzi importanță sentimentelor și convingerilor interioare. Ai grijă, nu confunda intuiția cu impulsurile! Pe de o parte, intuiția este calmă și fermă, în timp ce impulsurile pot fi influențate de emoții mari. Intuiția este un instrument puternic în luarea deciziiilor, așa că iată când este bine să te folosești de ea, potrivit psihologilor! 

Citește și: Empatice și inteligente, aceste zodii îți citesc adevăratele gânduri!

 • Când trebuie să iei o decizie importantă - Intuiția te ajută să alegi ceea ce este cu adevărat potrivit pentru tine, iar când trebuie să faci un pas major în viață, cum ar fi alegerea carierei, este bine să îți asculți sinele. 
 • Ești neliniștit - Dacă experimentezi sentimente de neliniște, ascultă-ți intuiția! Te va ajuta să iei decizia potrivită în ceea ce privește starea ta de spirit. 
 • Dacă simți că ești epuizat - Intuiția acționează ca un filtru care te ajută să te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Când ești suprasolicitat, bazează-te pe ea și alege să faci doar ce simți. 
 • La prima întâlnire - Prima impresie poate fi înșelătoare, iar dacă simți că persoana pe care tocmai ai cunoscut-o nu este ceea ce arată, ascultă-ți instictul! Potrivit psihologilor, inuiția captează indicii subtile despre adevărul caracter al oamenilor, semnale pe care mintea conștientă le poate rata. 
 • Când sănătatea ta se află în pericol - Când intuiția îți spune că sănătatea ta este în pericol, ar fi bine să o asculți și să faci mai multe controale medicale până când simți că ai primit diagnosticul potrivit. Multe persoane au reușit să își rezolve astfel problemele de sănătate grave.
 • Ai o dilemă morală? - Uneori, în viață, trecem prin momente în care binele și răul par neclare, iar linia dintre ele este fină. În aceste situații este esențial să îți asculți intuiția și să te ghidezi după ea, deoarece te aliniază cu valorile și principiile tale personale. Nu uita, intuiția este oglinda sufletului tău!

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job foto  Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test Care este prima impresie pe care o faci Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului Sursa foto shutterstock 702522496 jpg