10 minute de exerciţii workout pentru mamele ocupate

1 69553 original jpg jpeg

De când ai născut nu mai găseşti nici jumătate de oră pentru tine? Exerciţiile fizice îţi pot consuma mult timp, de aceea ai nevoie de un plan de antrenament workout, care se va potrivi perfect noii tale poziţii, de om ocupat.

Fă câte o sesiune de 10 minute de 3 ori pe săptămână şi vei vedea că rezultatele nu vor întârzia să apară. Execută întregul set de exerciţii cu câteva secunde de odihnă între ele,iar la final bea un pahar cu apă. Dacă simţi că mai ai puţin timp liber,repetă setul.

Exerciţii pentru fese

Stai pe marginea unui scaun robust,cu mâinile lângă şolduri,sprijinite de marginea lui. Ridică posteriorul de pe margine şi îndoaie coatele la 90 de grade. Stai cu spatele cât mai aproape de scaun şi cu genunchii flexaţi. În poziţia asta,coboară şi urcă de-a lungul picioarelor scaunului de 10-12 ori.

Genuflexiuni la scaun

Stand cu spatele la scaun şi picioarele uşor distanţate,cu tălpile îndreptate înainte şi mâinile întinse în faţă,la nivelul pieptului,îndoaie genunchii şi atinge fundul pe scaun,apoi ridică-te în picioare. Repetă de 10-12 ori,ca şi când ai fi indecisă dacă să te aşezi sau nu pe scaun.

Sfat:Păstrează un jurnal alimentar

Ştim,cine are timp să mai facă şi asta? Dar,dacă vrei cu adevărat să scapi de kilogramele în plus,notarea fiecărui aliment consumat este unul dintre cele mai bune moduri de a te menţine pe drumul cel bun. Chiar mai bine,ţine dieta împreună cu o prietenă şi consultaţi-vă zilnic asupra meniului.

Abdomene

Întinde-te pe spate şi încrucişează tălpile,lăsând genunchii relaxaţi în lateral. Împreunează mâinile după cap. Din această poziţie,încordează abdomenul şi ridică doar capul pieptului de la podea. Apoi lasă-te jos. Fă aceste exerciţii de 10-12 ori.

Abdomene cu picioarele ridicate

Întinde-te pe spate,cu picioarele uşor depărtate,îndoite de la genunchi,sprijinite pe un pat sau o bancă. Pune mâna dreaptă în spatele capului şi ridică umărul drept spre genunchiul stang. Relaxează-te şi coboară spatele pe podea. Repetă de 10-12 ori,apoi schimbă mâna.

Push-up

Aşează-te jos,în patru labe,cu genunchii apropiaţi. Întinde mâinile pe podea şi ridică picioarele,sprijinindu-te pe genunchi. Depărtează uşor mâinile de corp. Capul,gâtul,umerii şi spatele ar trebui să fie aliniate. Încordează abdomenul,îndoaie coatele şi ridică pieptul de la podea. Repetă de 10-12 ori.

Extensii din picioare

Stai în picioare,în faţa unui scaun de bucătărie,robust. Sprijină-te cu mâinile de spătarul scaunului,lasă-te cu toată greutate pe piciorul drept şi întinde piciorul stâng în spate. Din poziţia asta,întoarce corpul uşor spre dreapta. Repetă de 12-15 ori,alternând picioarele.Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg