3 greşeli pe care le faci când îţi dai în cărţi

1 70159 original jpg jpeg

Este interesant şi chiar puţin intrigant să vezi cum un pachet de cărţi deţine secretul viitorului tău. Probabil ai învăţat deja câteva trucuri pentru a-ţi da singură în cărţile de tarot, dar nu ştii încă totul.

Ai tot auzit că nu ar trebui să îţi dai sigură în cărţi. Adevărul e că nu e nimic în neregulă cu cititul propriile cărţi. Nimeni nu te cunoaşte mai bine decât tine,doar că uneori e destul de greu să fii atât de obiectivă încât să  înţelegi cu adevărat ce vor ele să-ţi spună. Cu toate astea,dacă poţi corecta aceste trei greşeli pe care le faci,vei descoperi ce îţi transmite tarotul de fapt.

Greşeala 1:Dai în cărţi în mijlocul unei crize

Este în natura umană să vrei să afli ce îţi rezolvă viitorul exact într-un moment de maximă tensiune, dar fix atunci nu ar trebui să îţi dai în cărţi. Nu contează de ce natură sunt emoţiile,când eşti prea supărată,vei fi tentată să le faci  să-ţi spună ce vrei să auzi,mai degrabă decât ceea ce îţi dezvăluie ele.

În plus,este posibil să începi să dai mai des în cărţi,în încercarea de a obţine răspunsul pe care îl aştepţi. Toate acestea nu fac decât să adauge confuzie şi frustrare la starea emoţională deja intensă. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să aştepţi până te calmezi un pic,iar apoi să îţi dai în cărţi o dată,doar o dată.

Greşeala 2:Foloseşti foarte multe cărţi

Acest lucru se întâmplă mult mai des,decât ai crede. Primeşti un pachet de cărţi de tarotşi vrei să înveţi cât mai multe despre ele. Crezi că mai multe cărţi înseamnă mai multe informaţii pe care le poţi primi. Ei bine,nu neapărat. Cu cât sunt mai multe,cu atât mai greu îţi va fi să le interpretezi,oricât de obiectivă crezi că eşti.

Tarotul este profund,fiecare carte reprezentând un capitol din cartea vieţii tale. Ca orice carte bună,ia ceva timp pentru a digera informaţiile,pentru a obţine maximum din ea.

Greşeala 3:Încerci să schimbi rezultatul

Ai fi surprinsă să afli cât de mulţi oameni fac asta! Poţi să vezi exact ceea ce spun cărţileşi să înţelegi cu claritate mesajul,dar dacă nu este ceea ce vrei să auzi,începi să te întrebi dacă le citeşti corect. În acest fel,în subconştient,mintea încearcă să evite să audă adevărul!