4 semne că o persoană dragă te contactează din lumea de dincolo

1 76818 original jpg jpeg

Ţi-ai dorit vreodată să intri în conexiune cu o persoană iubită pe care ai pierdut-o pentru totdeauna? Dacă da, află că acest lucru este posibil, însă trebuie să fii capabilă să observe câteva semne care ţi se pot întâmpla în viaţa de zi cu zi.

Trupul moare, însă sufletul rămâne pentru veşnicie. De aceea, vibraţia persoanelor decedate poate fi uşor simţită de către oameni, mai ales dacă între ei a fost o legătură puternică. Există energii pozitive şi negative care vin de la oamenii trecuţi în nefiinţă, care se pot năpusti deodată asupra ta sau pot să se extindă treptat.

Visele

Spaţiul din vis este unul extrem de comun pentru spirite, mai ales atunci când îşi propun să contacteze pe cineva. Atunci când visezi, eşti mult mai deschisă către ţinutul spiritual şi mai vulnerabilă pentru persoanele decedate. Fii atentă la simbolurile din vis, care pot să îţi dea de înţeles că cineva te caută şi vrea să îţi transmită un mesaj.

Semnalele spiritelor

Spiritele sunt capabile să transmită tot felul de mesaje, unele mai evidente ca altele, pentru a te avertiza că îţi sunt prin preajmă. Poate ţi s-a întâmplat să vezi florile preferate ale bunicii la tot pasul sau poate un număr sau un simbol care să îţi reamintească de persoana dragă. De asemenea, animalele care se poartă ciudat pot fi un semn de la cineva trecut în nefiinţă.

Interferenţa electrică

Sufletele pot face telefonul să sune, să închidă şi să deschidă un televizor sau să îţi stingă lumina în toată casa. Cele care aleg această modalitate sunt rău intenţionate şi ţin neapărat să te sperie sau să te pedepsească pentru ceva ce le-ai făcut în trecut.

Semnale fizice subtile

Dacă eşti o persoană care are o intuiţie ieşită din comun, poţi să îţi dai seama cu uşurinţă dacă un spirit se află în preajma ta sau te urmăreşte. De asemenea, dacă simţi un curent ciudat pe lângă cap sau atingeri pe piele înseamnă că spiritul nu se dă bătut şi vrea să îţi arate cu orice preţ ce puteri are. Dacă te sperie acest lucru, apelează la o persoană specializată în spiritism care să te îndrume.

Sursă foto