5 lucruri care contează cu adevărat în viaţă

1 82319 original jpg jpeg

Pentru mulţi dintre noi, lucrurile pe care le facem în fiecare zi au devenit o rutină. Şi, din păcate, în haosul stilului de viaţă aglomerat uităm de lucrurile cu adevărat importante, pentru că ne focusăm pe lucruri care chiar nu au beneficii pe o perioadă îndelungată. Însă, iată care sunt cele 5 lucruri care contează cu adevărat în viaţă!

Iubirea

Întreaga noastră existenţă este bazată pe iubire. Prin intermediul ei ne conectăm cu ceilalţi, cu noi, cu Creatorul, oferind sens vieţii. Iubirea este cel mai profund, liber, incredibil sentiment pe care-l putem experimenta, iar atunci când ne lipsim de el ajungem să vedem totul într-un mod negativ. Deschide-ţi inima şi sufletul în faţa iubirii. Nu o lăsa să treacă pe lângă tine. Iubeşte-te pe tine, iubeşte-ţi familia, iubeşte-i pe cei din jur, iubeşte-ţi partenerul şi copiii, iubeşte tot ce te înconjoară. Vei vedea cât de fericită vei fi.

Fericirea/bucuria

Închide ochii pentru câteva minute, apoi gândeşte-te dacă eşti cu adevărat fericită. Unde te poziţionezi? Unde vrei să ajungi? Cu cine vrei să fii? Eşti fericită? De multe ori, ne gândim la fericire ca la acel lucru pe care-l merită numai anumiţi oameni, când ajung pe culmile succesului, când au o viaţă împlinită. Dar, fericirea este o alegere. Nu înseamnă că fiecare zi trebuie să fie minunată sau perfectă, ci depinde numai de tine să te simţi fericită. Alege să înveţi să apreciezi tot ce ai, iar sentimentele tale o să se schimbe. Încearcă. Vei vedea care sunt rezultatele asupra stării tale de spirit.

Conectarea

Respiră adânc. Simţi cum viaţa pulsează în interior? Aerul circulă în plămâni şi este transportat în tot corpul înainte ca tu să-l dai afară. Iar tu eşti încă aici. Respiraţia este acea conexiune cu lumea fizică şi cu tot ce te înconjoară. Acordă-ţi timp în fiecare zi pentru a te ”conecta” cu tine, cu familia şi cu prietenii. Renunţă la telefon, la televizor. Alege să fii prezent în societate, folosindu-te de simţurile şi suflet, pentru conectarea cu cei care o formează.

Creaţia/Talentul

Cât timp din 24 de ore dedici talentului pe care-l ai? Ce hobby-uri ai? Faci ceea ce ţi-ai dorit? Ţi-ai urmat visul pe care-l aveai în copilărie? Oferă-ţi timp pentru construcţia ta; renunţă să mai petreci timp dând scoll pe reţelele sociale, nu te mai uita la televizor atât de mult, îndepărtează-te de persoanele care nu-ţi fac bine şi care te fac să te simţi anxioasă. Nu uita că toţi suntem creativi. Imaginaţia nu ne lipseşte. Depinde numai de noi ce facem cu ea. Ea ne poate ajuta să ne formăm, să facem lucruri la care nu ne-am fi gândit niciodată. Începe să faci ceea ce contează – tu!

Bunătatea

Ai făcut ceva pentru cineva doar pentru că aşa ai vrut tu? Şi când ai făcut acel lucru, cum te-ai simţit? Fericită? Veselă? Ce sentiment ai avut? Bunătatea se oferă şi se primeşte. Ea este, de multe ori, cel mai frumos dar pe care-l putem oferi, pentru că ne face să ne simţim bine. Şi când ne simţim bine, suntem mai fericiţi, mai sănătoşi şi mai iubitori. Gândeşte-te care sunt lucrurile pe care le poţi face pentru ceilalţi! Fă pe cineva fericit în fiecare zi, săptămânal! Dacă vei încorpora bunătatea în viaţa de zi cu zi, vei fi uimită de cât de frumoasă va deveni ea pentru tine şi pentru cei din jurul tău.

Mai presus de toate, nu uita că mintea, trupul şi sufletul pot fi hrănite cu bunătate, iubire, fericire şi conexiune, împreună cu cei dragi.

:Recente

fete empatice shutterstock 1445146241 jpg
Club de noapte jpg
Dependenta de internet jpg
Cei mai valorosi angajati  Sursa imagine shutterstock 1687550977 jpg
Orgoliu jpg
Blue Monday 2023 jpg
Test  Ceasca pe care o alegi iti dezvăluie defectele si calitatile  Sursa imagine Cienradios jpg
Compatibilitate jpg
Fata miros flori jpg
cursuri functionari curs contabil jpg
Zodii inselatoare jpg
Noroc jpg
Anul 2023 jpg
2023  jpg
Insarcinata jpg
Ce spune despre tine modul in care scrii litera m  Sursa imagine  shutterstock 2201241699 jpg
Metaverse jpg
Motivatie pentru sport jpg
Test  Esti un adevarat geniu daca poti gasi in 6 secunde albina ascunsa  Sursa imagine Brightside jpg
persoana antipatica  jpg