Ce poziţii yoga te ajută să ai orgasm. Te antrenezi, îţi tonifiezi corpul şi urci pe culmile plăcerii!

1 shutterstock 796025338 jpg jpeg

Ştiai că există câteva mişcări din practica yoga, care îţi tonifiază trupului, în timp ce te influenţează să te bucuri din plin de momentele intime din dormitor?

Mişcările acestea îţi îmbunătăţesc flexibilitatea şi te ajută să fii în legătură cu corpul tău şi cu energia ta sexuală. Poţi îmbina antrenamentul pentru un corp tonifiat cu pregătirea pentru o noapte pasională. Shape.com şi 305 Fitness au descoperit şi dezvăluit cum să faci yoga pentru o activitate sexuală de calitate. Instructorul de yoga Shira Atkins spune că energia sexuală este o parte importantă din identitatea fiecărui individ. Însă energia sexuală poate fi prima care se pierde dacă nu avem încredere în noi, dacă avem stimă de sine scăzută, mai afirmă acesta. Yoga ne aduce mai aproape de esenţă, ne aduce aminte care sunt punctele noastre forte, care este frumuseţea, inţelepciunea sau graţia de care dispunem. În plus, yoga îţi construieşte un corp mai puternic, mai flexibil, mai rezistent.

Încearcă aceste poziţii yoga pentru a ajunge la orgasm

1. Stai pe spate, cu tălpile împreunate, cu genunchii deschişi în laterale. Pune o mână în dreptul inimii şi una în zona pelvisului. Susţine spatele coapselor cu perne sau, dacă ai antrenament, cu ajutorul muşchilor tăi. Inspiră adânc, lasă energia să ajungă spre şolduri. Respiră conştient cinci minute.

2. Din poziţia câinelui, cea care imită câinele care se întinde, ridică-te pe tălpi şi sari înainte, aterizând cu genunchii flexaţi şi cu picioarele îndepărtate. Îndoaie genunchii mult şi lasă corpul în jos. Genunchii şi degetele de la picioare trebuie să fie îndreptate către înainte.

3. Din poziţia de genuflexiune, întinde un picior înapoi, ca o fandare, plasând mâinile pe podea, pe interiorul piciorului frontal. Ai grijă ca genunchiul să fie la nivelul degetelor, să nu treacă de gleznă. Întinde bine piciorul din spate, rotind coapsa internă şi menţinând spatele către tavan. Încearcă să-ţi cuprinzi călcâiul din spate. Dacă e posibil, adu antebraţele pe podea şi menţine o conexiune stabilă între umărul exterior şi genunchiul interior. Respiră adânc, împinge pieptul în faţă şi şoldurile în spate. Cu cât coboară şoldurile, cu cât centrul se retrage în interior, cu atât vei fi mai flexibilă când faci dragoste. Repetă poziţia pe ambele părţi şi profită de aceasta poziţie yoga pentru a ajunge la orgasm.

4. Din poziţia de fandare, împinge piciorul din spate, aşa încât genunchiul şi coapsa să se relaxeze pe podea. Întinde mâna opusă la spate, în timp ce îndoi genunchiul, şi adu mâna spre exteriorul tălpii. Priveşte în sus. Menţine această poziţie şi apoi revino în fandare joasă.

5. Din poziţia câinelui culcat, ajungi la poziţia cămilei dacă vrei să foloseşti yoga pentru a obţine beneficii şi în viaţa sexuală. Începe din poziţia câinelui culcat şi mişcă-te înainte în poziţie planşă, pregătindu-ţi corpul înainte de a reveni în poziţia câinelui. Ridică-te pe tălpi, sari înainte, aterizând lejer pe fluierul piciorului, cu genunchii în linie cu mâinile, paralele, cu şoldurile distanţate. Adu mâinile la călcâie, deschizând umerii şi relaxând gâtul. Continuă să împingi pieptul în sus, către tavan. Specialiştii Shape recomandă în mod special această mişcare yoga pentru sex mai intens.

@shutterstock