Cum alegi hainele potrivite pentru sport

1 73006 original jpg jpeg

Îmbrăcămintea joacă un rol deosebit de important în timpul antrenamentelor sportive. Indiferent de locul pentru care optezi să faci exerciţii, ţine seama de câteva detalii care îţi vor uşura munca.

Acasă,în sala de gimnastică ori pe teren,asigură-te ca ai tot confortul necesar pentru un antrenament pe cinste. De asemenea,trebuie să ai in vedere o masură potrivită a hainelor,asftfel încât să nu te incomodeze îm timpul programului. Nu în ultimul rând,echipamentul trebuie să-ţi scoată în evidenţă atuurile şi să mascheze imperfecţiunile.

Tipul de exerciţiu

Ţine cont de tipul de exerciţiu pe care urmează să-l faci când mergi la cumpărături. Chiar dacă majoritatea materialelor sunt versatile,o parte sunt create special pentru tipul de sport pe care doreşti să-l practici. Echipamentul variază,de exemplu,jogging-ulşi yoga necesită încălţăminte diferită,iar pentru ciclism poţi opta sau nu pentru mănuşi.

Confortul

După ce te-ai hotarât asupra hainelor,următoarea ta grijă este confortul. Indiferent de alegerea făcută,haine mulate sau largi,moi sau rigide,ele nu trebuie să te restricţioneze în timpul programului. De exemplu,pentru yoga,mânecile lungi pot constitui o problemă la ridicarea greutăţilor. De asemenea,pantalonii lungi pot împiedica îngreuna deplasarea.

În cazul în care hainele mulate nu sunt printre preferatele tale,mergi pe varianta normală,dar evită-le pe cele de dimensiuni mari. Verifică textura materialelor şi mergi pe varianta tesăturilor din bumbac,uşoare. Fereşte-te de hainele groase,care te vor încălzi peste măsură şi îţi vor crea o stare de disconfort.  Un sutien adecvat îţi va uşura vizibil munca şi va fi un sprijin real în timpul antrenamentelor.

VariazăExistă o mare varietate de haine şi combinaţii,sincronizate cu tendinţele modeiactuale. Pentru un look sportiv  elegant,mergi pe varianta curelelor şi a bluzelor fără mâneci sau cu mânecă scurtă.Pantalonii scurţi  sunt cei mai potriviţi atunci când se fac fotografii. Negru este cea mai buna opţiune pentru un aspect optic mai subţire.Pentru antrenamente în aer liber,hainele de antrenament reflectorizante sunt cele mai potrivite. Adaugă  un accesoriu cu stil

Asigură-te că adaugi un element potrivit care să completeze ţinuta de antrenament. Cumpără o geantă,un ceas sport,o bandană  pe care să o porţi la încheietura mâinii. Selecteazăculoricomplementare ca să se potrivescă.Nu purta,însă,bijuterii în timpul exerciţiilor fizice. Te pot împiedica să execuţi corect mişcările şi le poţi deteriora cu uşurinţă.

Citeşte şi:

Ce să mănânci când faci sport

Exerciţii pentru bust frumos



Recente

Rugaciuni Sfantul Pantelimon  Sursa foto third 3910986 1280 jpg
medic incepator jpg
bnb@clikpentrufemei ro (1) jpg
Alege un desert preferat si afla cum esti perceput  Sursa foto shutterstock 1013046382 jpg
O femeie care pleaca in concediu  jpg
Culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 2360547709 jpg
cursuri functionari curs resurse umane jpg
Beneficiile extrasalariale si afacerile la inceput de drum de ce ai nevoie de ele jpg
Stima de sine jpg
Minimalimul emotional  Sursa foto shutterstock 2409609473 jpg
psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde  Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test  Care fata e mai atragatoare  Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
vise jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111  Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg