Cum îţi găseşti pacea interioară

1 52786 original jpg jpeg

În fiecare marţi, specialistul nostru Florina Oneţiu (foto) îţi oferă sfaturi pentru sufletul şi echilibrul tău interior. În cele ce urmează, descoperă cum să-ţi găseşti pacea interioară în 5 paşi.

1. Fii recunoscătoare pentru tot ce ţi s-a dat,fie ele bune şi mai puţin bune

51b173a3b6ab801ae89d72e8a3b39e67 jpg jpeg

În fiecare dimineaţă,când te ridici din pat,începe-ţi ziua spunându-ţi pentru ce eşti recunoscătoare în ziua respectivă. În fiecare seară,înainte să dormi,mulţumeşte pentru ziua pe care ai avut-o!

2. Lasă deoparte controlul

Pentru majoritatea oamenilor,acesta este cel mai greu lucru de făcut! Vrem sa controlăm tot:de la comportamentul oamenilor apropiaţi la tot mediul cu care intrăm în contact pentru un fals sentiment de siguranţă! Încearcă să-ţi foloseşti energia pentru a accepta orice situaţie sau experienţă. Acceptarea este un semn al puterii interioare. Pe măsură ce ne îndepărtăm de control şi ne apropiem de acceptare,percepţiile noastre asupra vieţii se vor schimba şi vom fi expuşi în faţa unor noi circumstanţe,pline de linişte interioară şi de lumină.

3. Dăruieşte

Petrece-ţi timp dăruind celor din jur. Fii voluntar,donează ce poţi,ajută un străin sau,pur si simplu,gândeste-i binele cuiva.

4. Fii în locul potrivit la momentul potrivit

Ai incredere că te afli exact unde ar trebui sa fii în momentul din viaţă în care eşti. Fiecare experienţă ne dă oportunitatea de a învăţa şi a creşte. Urmăreşte să înveţi lecţia din fiecare situaţie;toate experienţele se întâmplă cu un motiv!

5. Menţine-ţi credinţa

Stai aproape de credinţa ta principală. Credinţa ta învinge orice frică şi menţine speranţa vie şi te duce exact acolo unde e bine să fii.

Pe Florina Oneţiu o găseşti la www.academiafemeilor.ro