Cum scapi de energiile negative. 5 metode: de la salvie la uleiuri

cum scapi de energiile negative jpeg

Suntem înconjuraţi de fluxuri energetice nevăzute. Unele dintre ele sunt pozitive, altele, dimpotrivă. Le poţi îndepărta pe acestea din urmă prin câteva metode simple, restabilind astfel echilibrulul şi armonia în viaţă. Iată cum scapi de energiile negative.

Negativismul limitează perspectivele unei vieţi împlinite şi are un efect care nu poate fi neglijat asupra sănătăţii noastre. Cercetările recente au arătat că persoanele pesimiste sunt mai stresate şi au şanse mai mari de îmbolnăvire,spre deosebire de cele care văd mai întâi partea plină a paharului.

1. Cum scapi de energiile negative - Purifică locuinţa cu salvie

Când spui acasă ar trebui să te gândeşti la un loc sigur,în care te încarci cu gânduri pozitive. Dar,când locuinţa ta devine un mediu în care te simţi tensionată,este posibil să se fi acumulat energii negative. Motivul? Avem tendinţa de a ne descărca emoţional în interiorul zidurilor care ne protejează. Şi chiar dacă evenimentele neplăcute prin care ai trecut s-au estompat,în casa ta vor pluti în continuare vibraţiile rele. De aceea,curăţarea aerului este o bună practică menită să le îndepărteze. Poţi face asta arzând mănunchiuri de salvie uscată. Practica este una dintre cele mai vechi,populară în rândul popoarelor latino-americane. Când arde,salvia neutralizează undele negative,dând o senzaţie de bine. Poţi să aprinzi şi beţişoare de salvie. Roteşte-le în sens invers acelor de ceasornic şi plimbă-te cu ele prin toată casa.

Citeşte şi:Diamant,smarald,rubin:ce energii bune îţi transmit cristalele preţioase

2. Aeriseşte-ţi zilnic casa

Dacă te întrebi cum scapi de energiile negative din casă, află că aerul proaspăt şi soarele au puteri de curăţare. Dimineaţa devreme,deschide larg ferestrele şi uşile pentru câteva minute,reîmprospătând astfel aerul. Poţi sta şi lângă o fereastră deschisă,pentru a expune corpul la căldura razelor. Lumină solară alungă anxietatea şi reduce depresia,susţin oamenii de ştiinţă.

3. Cum scapi de energiile negative - Reîmprospătează aerul cu uleiuri esenţiale

Nu doar că dispersează energia negativă,ci aduc şi un aer proaspăt în locuinţă.Printre cele mai recomandate se numără uleiul de lămâie,de portocale,de levănţică,de mentă şi de trandafiri. Pune 15-30 de picături de ulei într-un recipient cu pulverizator şi apă. Împrăştie soluţia prin toată casă,mai ales după ce te-ai întâlnit cu oameni puşi pe ceartă,pesimişti ori după ce ai trecut printr-un eveniment neplăcut. Pentru a combate anxietatea,introdu esenţele în lampa de aromaterapie (4 până la 8 picături) ori pune-le în apa din baie (maximum 8-10 picături).

4. Ţine cont de principiile Feng shui

Când vine vorba de cum scapi de energiile negative, e bine să ai în vedere şi principiile Feng Shui. Pentru că tot ceea ce ne înconjoară este energie chi,care semnifică viaţă şi lumină,trebuie să o atragem în căminul nostru,potrivit regulilor Feng shui. Putem face asta poziţionând corect obiectele din casă. De exemplu,ai grijă ca uşa de la intrare să nu fie blocată sau să nu depozitezi lucruri în spatele ei. Un alt aspect de care să ţii cont este să amplasezi inteligent oglinzile din casă. Nu le pune cu faţa la scări sau faţă în faţă. Aşezarea unei oglinzi deasupra patului sau pe peretele opus patului nu este o idee bună. Potrivit tradiţiei Feng shui,muchiile drepte afectează armonia în locuinţă. Pentru confort şi linişte,în casă trebuie să ai o masă rotundă. Poţi să îmbunătăţeşti fluxul chi având grijă ca din cămin să nu-ţi lipseacă obiectele care aduc şi reflectă lumină (oglinzi,cristale,lumânări),sculpturi,plante(cactuşi,bambus,iasomie,rozmarin),animale. Din casa ta ar trebui mereu să se audă sunete relaxante,precum muzica de meditaţie.

Citeşte şi:VIDEO:Cum să detectezi energiile negative din casă cu un pahar cu apă!

5. Cum scapi de energiile negative - Cum te foloseşti de energia cristalelor

Purtate la mână sau la gât,pietrele preţioase şi semipreţioase absorb energiile negative,te scapă de stres şi de teamă şi atrag vibraţiile pozitive. Citrinul este un cuarţ de culoare galbenă,care reduce stările de tensiune. Induce o stare de optimism şi de siguranţă. Aducător de energie este şi fluoritul sau fluorina. Culoarea sa variază la căldura razelor solare. Turmalina neagră,cunoscută şi sub numele de Schorl,este una dintre cele mai populare pietre folosite în scop purificator. Acest cristal acţionează ca un burete,absorbind energiile negative din interiorul locuinţei. Este important ca,înainte să folosim cristalele,să le curăţăm de vibraţiile persoanelor care le-au atins. Ţine cuarţul câteva ore pe zi în apă marină,6 zile. Clăteşte-l cu apă de izvor şi usucă-l la soare.



Recente

pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg