Cum slăbeşti în funcţie de forma corpului şi de locul unde se depozitează grăsimea

1 83240 original jpg jpeg

Locul din corpul tău cu cea mai mare cantitate de grăsime spune multe despre sănătatea ta, dar totodată indică şi cum poţi scăpa de ea. Oamenii de ştiinţă au descoperit 6 tipuri de obezitate, cauzată de factori diferiţi.

Identifică în ce grup de încadrezi şi află ce trebuie să faci ca să scapi de această problemă. Uneori, micile schimbări fac diferenţa.

1. Obezitatea cauzată de regimul alimentar

Acest tip de obezitate este cel mai de întâlnit în lume. Este generat de excesul de zahăr. Ca sa rezolvi această problema, trebuie să îţi modifici regimul alimentar şi să faci 30 de minute de exerciţii pe zi.

Acest tip de obezitate este cauzată de stres, grijişsi depresie. Oamenii cu aceste probleme de sanatate au tendinţa să consume foarte multe dulciuri. Important este să încerci să îţi controlezi temerile prin activităţi fizice, care să te elibereze de stres.

Aceasta este prezenta mai ales la femei, fie in adolescenta, la menopauza sau în cazul unei dereglări hormonale. Este crucial să eviţi perioadele lungi de sedere, fumatul şi consumul de alcool, şi să încerci să faci exerciti cu greutăţi.

Oamenii care au burta foarte umflată, ca un balon, au toată grăsimea centrată în această zonă a corpului. În general, aceştia sunt oameni care consumă alcool sau suferă de probleme ale respiraţiei.

5. Obezitatea cauzată de circulaţia venoasă

Acest tip de obezitatea este de obicei o boală genetică, moştenită. Se manifestă în timpul sarcinii şi la oamneii care au tendinţa de umflare a picioarelor. Soluţia este fie să alergi, fie să urci scări.

6. Obezitatea cauzată de lipsa activităţii

Aceasta afectează acele părti ale corpului care au fost cele mai active în trecut. Cheia în eliminarea acestui tip de grasime nu este să ai mese dese şi regulate, pentru ca metabolismul să-şi poată grabi activitatea şi poate arde grăsimile rapid.

Sursa: secretele.comRecente

fete empatice shutterstock 1445146241 jpg
Club de noapte jpg
Dependenta de internet jpg
Cei mai valorosi angajati  Sursa imagine shutterstock 1687550977 jpg
Orgoliu jpg
Blue Monday 2023 jpg
Test  Ceasca pe care o alegi iti dezvăluie defectele si calitatile  Sursa imagine Cienradios jpg
Compatibilitate jpg
Fata miros flori jpg
cursuri functionari curs contabil jpg
Zodii inselatoare jpg
Noroc jpg
Anul 2023 jpg
2023  jpg
Insarcinata jpg
Ce spune despre tine modul in care scrii litera m  Sursa imagine  shutterstock 2201241699 jpg
Metaverse jpg
Motivatie pentru sport jpg
Test  Esti un adevarat geniu daca poti gasi in 6 secunde albina ascunsa  Sursa imagine Brightside jpg
persoana antipatica  jpg