Descoperă semnificaţiile viselor tale!

1 59609 original jpg jpeg

Se spune că visele sunt modul prin care conştiinţa noastră evadează pentru a-şi îndeplini cele mai ascunse dorinţe. Iată ce semnificaţii au visele!

Interpretarea viselor îţi poate oferi un indiciu despre modul în care funcţionează conţiinţa ta. Dacă vrei să aflii mai multe lucruri despre ea este bine să ţii un carneţel lângă pat şi să-ţi notezi ce ai visat de îndată ce te-ai trezit (oamenii au tendinţa să uite visele la câteva minute după ce s-au deşteptat). Ca să-ţi îmbunătăţeşti capacitatea de reţinere,propune-ţi în fiecare seară să nu-ţi uiţi visele.

Te urmăreşte cineva

Visăm deseori că fugim de cineva care ne urmăreşte,iar dimineaţa ne trezim speriaţi. Ei bine,ar trebui să ne concetrăm asupra acelui ceva care ne urmăreşte şi de care încercăm să scăpăm. Acest vis este modul prin care mintea încearcă să ne atenţioneze că cineva are nevoie de atenţia noastră şi că nu trebuie să-l mai neglijăm.

Visezi o casă

Se crede că fiecare minte este formată din mai multe straturi ale conştiinţei. În vis,casa este văzută ca o reprezentare a creierului unei persoane,iar fiecare etaj şi cameră are legătură cu un aspect al psihicului persoanei în cauză. De exemplu,un subsol semnifică un lucru neglijat în viaţa de zi cu zi,în timp ce dormitoarele sunt legate de gânduri,emoţii şi amintiri foarte personale.

Citeşte şi:

Ce semnifică visele despre anotimpuri

Visele îţi pot spune de ce boală suferi

Eşti din nou la şcoală

De câte ori nu ai visat că eşti din nou în vechea ta clasă sau bancă de la şcoală? Este un indiciu că ai trecut recent printr-o experienţă foarte importantă pentru tine şi din care ai de învăţat ceva. De asemenea,este un indiciu că trebuie să-ţi evaluezi mai bine viaţa şi direcţia în care te îndrepţi.

Ai vise cu conotaţie sexuală

Pot fi doar simple vise,în care conştiinţa ta nu se mai simte constrânsă şi pune în aplicare toate fanteziile sexuale pe care nu îndrăzneşti să le realizezi în timp ce eşti trează. Pe de altă parte acest tip de vis poate însemna că te legi la nivel emoţional foarte strâns de o persoană nouă sau că ai acceptat un aspect al felului tău de a fi.

Ai visat un copil

Un copil semnifică o schimbare care s-a întâmplat sau care va avea loc în viitor . Acelaşi lucru îl semnifică şi o persoană decedată.

O cădere

De obicei dacă visezi că eşti în cădere de undeva înseamnă că eşti nesigură de unele aspecte ale vieţii,pe care nu le controlezi aşa cum ţi-ai dori. Mai înseamnă că îţi este frică să renunţi la un lucru.

Sursa foto:www.the-open-mind.com.Recente

autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg
Proiect  jpg
parola jpg