La ce lucruri trebuie să renunţi în 2018

1 78856 original jpg jpeg

Anul care urmează pare a fi unul promiţător din toate punctele de vedere! Pentru a fi cu adevărat împlinită, iată ce schimbări trebuie să faci în viaţa ta şi la ce trebuie să renunţi!

Nu mai trăi viaţa altora

Dacă până acum te-ai aflat mereu în umbră şi ai preferat să te bucuri pentru realizările celor din jurul tău, a venit momentul să te gândeşti la propria persoană. Permite-ţi să ieşi la lumină cu lucrurile bune pe care le faci şi să spargi toate barierele pe care ţi le-ai impus de una singură. Nu-i lăsa pe alţii să alerge după visele tale!

Odihneşte-te mai mult

Până acum dormeai doar 5 ore pe noapte şi erai agitată tot timpul? Permite-ţi să te odihneşti, este o nevoie umană care poate fi înţeleasă de oricine. Dacă te vei relaxa mai des, creierul tău va reuşi să asimileze mai multe informaţii, iar tu vei da randament. Pregăteşte-ţi organismul pentru anul 2018, căci va trebui să răspunzi multor provocări.

La frică

Dacă până acum ai fost dominată de teamă, e momentul să dai dovadă de curaj şi să faci tot ceea ce îţi place, fără să te mai gândeşti la ce vor crede ceilalţi despre tine. Frica este doar în mintea ta, iar uneori nu trebuie să o elimini, ci să o laşi să facă parte din moment. Îmbrăţişează-ţi temerile, căci doar ele îţi garantează că nu vei regreta!

Arată-te exact cum eşti

Până acum, ai încercat să te prefaci de teama că unele persoane nu vor fi de acord cu ideile tale şi cu stilul tău de viaţă? În 2018, ai voie să arăţi cine eşti cu adevărat, cu riscul de a-ţi pierde toţi prietenii. Nu uita că numai aceia care te îndrăgesc în realitate îţi vor rămâne alături. Nu te considera o povară pentru nimeni şi asumă-ţi orice gest, fără să îţi fie ruşine.

Limitează excesele

Excesele de orice fel nu fac bine trupului, dar nici sufletului. Poate ar trebui să te gândeşti de două ori când vrei să îţi cumperi o haină pe care ştii că nu o vei purta niciodată sau poate ar trebui să îţi dai seama cât de rău îţi face consumul de alcool zilnic. Chiar şi relaţiile sociale pot fi toxice, motiv pentru care ar trebui să îţi revizuieşti lista de prieteni. Anul 2018 te îndeamnă să fii mai cumpătată, să îţi pui mai multă ordine în viaţă şi să arăţi măcar că te străduieşti. Doar dacă îţi vei da silinţa, vei reuşi să evoluezi.

Sursă foto: www.aconsciousrethink.comRecente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg