Zodii norocoase şi mai puţin norocoase în 2018

1 78853 original jpg jpeg

Potrivit astrologilor, anul 2018 vine ca un val de energie pentru toate semnele zodiacale, mai ales pentru semnele de aer şi cele de apă. Însă, pentru unele zodii energia va fi una negativă iar 2018 nu este un an prea bun pentru ei.

Zodiile norocoase ale anului 2018 sunt:

Conform analizei astrologice, printre semnele zodicale care vor avea un an foarte bun se numără Balanţa, Vărsător, Leu, Gemeni, Scorpion, Rac şi Peşti. Toate aceste zodii vor avea un an bun în carieră, sănătate, căsătorie. În plus, li se îndeplinesc multe dorinţe şi vise. Nativii trebuie să-şi asume riscuri şi să ducă la bun sfârşit sarcinile pe care le au. De asemenea, anul 2018 este unul foarte bun pentru investiţii în noi afaceri şi dezvoltarea în carieră.

Semnele care avea un an mai puţin norocos sunt:

Taur, Săgetător, Berbec, Capricorn şi Fecioară. Chiar dacă lucrurile nu se vor desfăşura aşa cum îşi doresc ei, nu trebuie să-şi piardă credinţa – roadele muncii vor fi culese.

Ce trebuie să facă semnele mai puţin norocoase în 2018

În loc să-şi piardă speranţa, mulţi dintre nativii semnelor zodiacale amintite mai sus ar trebui să folosească anul 2018 pentru pregătire şi investirea în carieră. Pe lângă acestea, ar trebui să nu uiţi că ajutorul apare atunci când te aştepţi mai puţin şi din partea aceluia la care nu te-ai fi aşteptat niciodată. Aşadar, ai încredere că veţi trece cu bine peste 2018. Nu uita că omul îşi trasează destinul! Este nevoie de efort, încredere, speranţă şi credinţă, iar rezultatele aşteptate vor apărea.

Alte sfaturi:

Zodiile care vor avea un an mai puţin norocos sunt sfătuiţi să nu se rişte în 2018 în niciun fel şi să aibă grijă de sănătatea ochilor, prevenind infecţiile oculare. În plus, finalul anului îi va duce acolo unde ei îşi doresc!



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg