O nouă formă de fitness

1 66438 original jpg jpeg

Începând cu lunile de vară corpul este expus un timp mai îndelungat la razele soarelui. Astfel, organismul nu se mai simte la fel de tentat de alimentele nesănătoase. Putem afirma că vara este anotimpul optim să începi un program de slăbire, având mult mai multe şanse să obţii rezultatele dorite!

Dacă vrei să slăbeşti în timp record,antrenorii recomandă un program complet şi rapid,ce implică atât exerciţii de tip cardio,cât şi izometrie. Avantajul este că,în cazul persoanelor cu un surplus de greutate,rezultatele sunt vizibile după primele şedinţe,şi acestea nu sunt numai de ordin fizic,ci şi moral.

Este demonstrat ştiinţific faptul că practicarea exerciţiilor fizice regulate determină secreţia endorfinei,hormonul fericirii.

Şedinţele de speed-fitness durează doar 20 de minute,timp în care cu ajutorul costumului cu electrozi prin care circulă curent electric,se determină contracţia musculară a şase grupe (braţe,spate,piept,picioare,abdomen,fese).

Antrenorii Joy Speed Fitness recomandă ca pentru rezultate optime în programele de slăbire să se adopte un regim echilibrat,pentru că pierderea în kg începe de la alimentaţie. Specialiştii afirmă că o alimentaţie sănătoasă ce constă în principal în produse naturale,consumate dupa anumite reguli,funcţionează mult mai bine şi pe termen mai lung. În acest sens,iată câteva reguli de urmat în ceea ce priveşte un regim echilibrat,pornind de la cele 5 grupe principale de alimente:

1. Consumă fructe şi legume – acestea furnizează organismului vitamine,minerale şi fibre şi menţine mediul alcalin optim în interiorul corpului. Cantitatea mare de apă pe care unele fructe şi legume o conţin (precum marul si castravetele) şi conţinutul redus de grăsimi fac din această grupă de alimente un bun exemplu de gustări.

Un pahar de suc proaspăt la micul dejun sau o porţie de legume fierte la masa de seară sunt suficiente pentru organismul tău.

2. Consumă proteine – această grupă include în principal produse de origine animală. Proteinele au atribuţii principale în creşterea şi menţinerea masei musculare,dar şi în refacerea acesteia. Untul de arahide,nucile,carnea de ton sau morcovii sunt doar câteva din alimentele de inclus în dieta ta.

3. Consumă lactate – o sursă importantă de calciu,necesar în dezvoltarea unor oase puternice. Antrenorii recomandă asocierea vitaminei D în dietele de slăbire pentru ca organismul să poată absorbi mai uşor calciul.

4. Consumă carbohidraţi – organismul are nevoie de energie pe toată durata zilei,iar glucidele nu fac altceva decât să ofere o scurtă stare de energie. Carbohidraţii însă,eliberează treptat energia şi se recomandă să fie incluşi într-un regim echilibrat. Cea mai bună sursă de energie sunt cerealele integrale,semidecorticate. Pe lângă beneficiul oferit de carbohidraţi,fibrele ajută la digestie.

Pentru mai multe informaţii intră pe www.joyspeedfitness.ro.Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg