Semne care îţi arată că eşti pe o cale greşită

1 76596 original jpg jpeg

Mulţi oameni cred că lucrurile se întâmplă pentru că aşa a fost să fie, pentru că acesta este cursul vieţii Dar, pe măsură ce ne conectăm mai mult la intuiţia noastră, ni se arată că tot ce ni se întâmplă este creaţie proprie.

S-ar putea să nu fim pe deplin conştienţi de ceea ce creăm pe moment, dar universul ne oferă multe semne. El ne comunică când suntem pe drumul cel bun şi, mai important, când ne aflăm pe o cale greşită.

În general, semnele de avertizare din univers apar în situaţii şi evenimente nedorite. Aceste semne indică faptul că energia noastră are o frecvenţă vibraţională scăzută. Gândurile, sentimentele şi acţiunile sunt negative, ceea ce creează circumstanţe nedorite.

În schimb, când gândurile, sentimentele şi acţiunile se află într-o frecvenţă vibraţională crescută, viaţa se va alinia perfect. Vei observa o schimbare în cursul lucrurilor. Dar, deşi avem capacitatea de a rezona cu pozitivitatea, este o provocare pentru noi să fim tot timpul aşa.

Acest lucru se întâmplă deoarece sufletul nostru este blocat aici pe Pământ într-o dimensiune fizică care este mult mai densă decât dimensiunile superioare, eterice. Iar planeta şi corpurile noastre sunt compuse din energie vibraţională mult mai mică decât cea a sufletelor noastre.

Ca rezultate, probabil că ne vom confrunta ocazional cu circumstanţe nedorite. Dar acestea sunt considerate semne de avertizare, care ne ajută să ne întoarcem pe calea cea bună.

Iată care sunt semnele de avertizare trimise de Univers:

-    Îţi rupi un deget

-    Stai blocată în trafic

-    Primeşti remarci neplăcute de la cei din jur

-    Te răneşti

-    Suferi de tulburări digestive

-    Te cerţi cu cei dragi

-    Te îmbolnăveşti tu sau un alt membru al familiei

-    Te doare capul des

Toate aceste semne indică faptul că trebuie să te concentrezi mai mult şi că nu mai trebuie să fii negativistă. În schimb, respiră adânc, îndepărtează-te pe moment de situaţie sau chiar ia o pauză de două minute ca să meditezi. Mereu trebuie să existe un impuls pozitiv în astfel de situaţii.